Početna Showbiz Otkriveno kada će Marija sina dovesti kući! Sve je spremno za njihov...

Otkriveno kada će Marija sina dovesti kući! Sve je spremno za njihov dolazak u Beograd, pjevačica ne želi da zapostavi poslovni život

Marija Šerifović ostvarila se u ulozi majke, a s obzirom da trenutno boravi u Americi, sve zanima kada će pevačica sa sinom doći u srpsku prestonicu gde inače živi.

Pevačica Marija Šerifović početkom decembra dobila je bebu uz pomoć surogat majke. Šerifovićeva je lepe vesti vešto krila od očiju javnosti sve do sinoć, kada je podelila na svom Instagram profilu sliku naslednika uz emotivan opis.

 

– Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve! Love, M&M – napisala je pevačica, koja je odlučila da svom sinu da ime Mario.

Nakon što je Marija obelodanila da se ostvarila njena najveća želja i da je postala majka, počele su spekulacije o tome kada će pevačica i Mario doći u Srbiju.

Marija još uvek nije želela da otkriva tačan datum povratka iz Amerike, već je samo kratko istakla da će sina dovesti uskoro u Beograd.

Budući da je na Marijinim profilima na društvenim mrežama najavljen njen veliki novogodišnji koncert 31.12. na trgu u Zenici, izvesno je da će upravo zbog poslovnih obaveza krajem meseca morati da se vrati kući, a samim tim i da će sin Mario doći sa njom, kao i majka Verica Šerifović koja je sve vreme bila uz Mariju u Americi. To znači da će proširena porodica Šerifović predstojeće praznike provesti u njenom domu u Beogradu na vodi.

“Dugo je trajao proces, ima tu dosta pomoći i Onog odozgo”: Marija o putu koji je prošla da bi dobila sina

Podsetimo, Marija se oglasila za medije i ispričala da momenat kad je upoznala svog sina ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela.

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – rekla je ona za “Blic”.

Marija Šerifović otkrila čiji DNK nosi njen sin: Otklonila sve sumnje, ovo piše u dokumentima malog Marija

Blic.rs