Početna Showbiz Marija Šerifović otkrila čiji DNK nosi njen sin: Otklonila sve sumnje, ovo...

Marija Šerifović otkrila čiji DNK nosi njen sin: Otklonila sve sumnje, ovo piše u dokumentima malog Marija

Pevačica Marija Šerifović je juče otkrila da je uz pomoć surogat majke dobila sina koji nosi njene gene!
Marija je godinama maštala o tome da u naručju drži svoje dete i san se konačno ostvario, a njen sin rođen je na klinici u Los Anđelesu.

Oglasili se otac i brat Marije Šerifović nakon što je dobila bebu: „U šoku sam“

Kako Šerifovićeva otkriva, proces je dugo trajao.

– Uh… Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i onog odozgo – kaže Marija Šerifović i dodaje:

– Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Bez želje da pojednostavljujem, jer je postupak zahtevan i emotivno i administrativno, ipak nije nemoguć. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak je put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem… Bezrezervno… To je na prvom mestu – navela je pevačica.

Marija me zvala, vidio sam Marija, rođen je 2. decembra kad i ja, biće dobar čovjek: Ovu muzičku zvijezdu Marija je zvala i pokazala mu sina

Mnoge zanima ko je otac deteta Marije Šerifović, ali ona ne želi da otkriva.

– Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve – priča Marija i otkriva da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj:

ADVOKAT OTKRIO KOJA PRAVA IMA MARIJIN SIN: To je rigorozno! A ovo su uslovi koje mora da ispuni surogat – majka: Ona je dužna…

– Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj – rekla je Šerifovićeva koja je razrešila nedoumice i istakla da je u genetskom smislu Mariova majka, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku:

– I u genetskom i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj.

Marija je na pitanje na koga liči odgovorila:

– Pa još je jako mali da bih mogla da procenim. Ima vremena za to – ističe ona i otkriva kakav odnos ima sa surogat majkom:

– To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede.

“Pokušala sam da iznesem trudnoću, zbog poteškoća nisam uspjela”: Iskreno priznanje Marije Šerifović

informer.rs