Početna Vijesti Rodica Slađane Paunović koja je naručila ubistvo svog muža, otkrila šta je...

Rodica Slađane Paunović koja je naručila ubistvo svog muža, otkrila šta je prethodilo jezivom zločin

Pričalo se i da je priznala Dejanu da djevojčica nije njegovo dijete, već od komšije

Rodica Slađane Paunović koja je uhapšena i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga Dejana Paunovića otkrila je šta se dešavalo prije porodičnog zločina, piše srbijanski portal Republika.rs.

– Niko iz naše familije nije ubijao i krao, ne znam odakle joj ideja uopšte da to uradi? Ona je majka četvero djece, a da li je on otac toj djeci to je sada pitanje.. Svašta se pričalo po selu, ali niko nije mogao da povjeruje u to – kaže rodica crne udovice.

Prema njenim riječima, Slađana je “priznala Dejanu da četvrto dijete nije njegovo”.

– Kada je bila trudna sa četvrtim djetetom, stalno je odlazila na kontrole sa drugim muškarcem. Čak se pričalo i da je priznala Dejanu da djevojčica nije njegovo dijete, već od komšije – tvrdi sagovornica.

Kako kaže, tada nije vjerovala u seoske priče, sve dok nije otkriveno da je upravo Slađa naručila Dejanovo ubistvo.

– Ne postoje riječi kojima bih opisala ovaj zločin. Iako mi je rod, neka bude kažnjena kako dolikuje. Dejan je nju volio, bio je fin i kulturan. Mogla je da ode od njega ako joj nešto nije odgovaralo. Četvrro djece će zbog nje ostati na ulici, bez oca i majke. Ovo je strašno, nemam riječi – kaže ona.

Udala se za Dejana da njene roditelje ne bi bilo sramota
Ističe i da je sa prvim djetetom ostala trudna u 8. razredu, te da je zbog toga Dejan morao da se oženi njome.

– Kada je ostala trudna, plašila se to da kaže ocu. Međutim, kako joj je porastao stomak bila je prinuđena da mu ispriča. Njen otac je bio baš ljut i rekao joj je da neće da mu kćerka ima kopile, ali i da taj koji joj je to napravio mora da je oženi. Njega je bilo sramota da mu kćerka rodi kopile, a šta kaže sad kad mu je kćerka ubica? Ja sada mislim da ona Dejana nikada i nije voljela, nego da se udala za njega da njene roditelje ne bi bilo sramota – tvrdi Slađanina rodica.

Napominje i da Slađana nije prevarila samo porodicu, već i cijelu državu.

– Prevarila je i državu, samo što kuću nije dobila. Koliko ja znam, oni imaju veliku kuću i živjeli su u dobrim uslovima. Sve nas je prevarila. Vjerujte da me je sramota što nosim ovo prezime. Ukaljala nam je obraz – ispričala je rodica.

Prvi rezultati nakon ekshumacije tela
U četvrtak je završena obdukcija Dejana Paunovića (33) iz Majdanpeka. Rađena je ekshumacija tijela, a prvi nalazi obdukcije pokazuju frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

Tijelo Dejana je gotovo u potpunosti izgorjelo, ali ono što je odmah vidljivo jeste fraktura lobanje koja ukazuje na brutalne batine ili na povredu koja je nastala nakon što se automobil prevrnuo.

S obzirom na to da obdukcija nije rađena odmah nakon smrti, jer je Slađana tako zahtijevala, u četvrtak je urađena ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

– Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila – rekao je naš izvor.

Srećko ga ubio, pa mu došao na sahranu
Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim Srećko M. i sedamnaestogodišnji muškarac tijelo Dejana odvezli njegovim vozilom na drugo mjesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

I dok se vjerovalo da je Dejan stradao u nesreći, Slađana je glumila ožalošćenu udovicu, dok je njen ljubavnik Srećko bio i na sahrani čovjeka za čije ubistvo je uhapšen.

Maloljetnik je u tužilaštvu priznao zločin i on je do detalja otkrio ko je imao koju ulogu. Sa druge strane, Srećko je djelimično priznao i pokušao je da obrani Slađanu!

Crna udovica je negirala zločin, a sud je svima odredio pritvor.

Ovaj slučaj je posebno šokantan zbog toga što je žena ubijenog Dejana sve vrijeme javno pričala koliko je tužna i koliko pati zbog smrti supruga.

Ipak, u selu Klokočevac je nedugo nakon smrti Dejana počelo da se priča da je u njegovu smrt umiješana upravo Slađana, kao i njen ljubavnik.

avaz.ba