Početna Vijesti SLAĐANA NAMJESTILA DEJANOVU LIKVIDACIJU! Plaćena sačekuša i monstruozno ubistvo, na kraju ga...

SLAĐANA NAMJESTILA DEJANOVU LIKVIDACIJU! Plaćena sačekuša i monstruozno ubistvo, na kraju ga mučki zapalili kod Majdanpeka – među uhapšenima i maloljetnik

Koristili su drvenu motku i bejzbol palicu da izvrše napad. Dejan P. je podlegao povredama i preminuo.

Policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, uključujući i maloletnika, zbog sumnje da su izvršile teško ubistvo nad Dejanom P. (33) iz sela Klikočevac. Događaj se odigrao 5. avgusta ove godine kada su žrtvu brutalno pretukli, a zatim njeno telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

Uhapšeni su S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnji muškarac, svi iz okoline Majdanpeka. Sumnja se da su S. M. i maloletnik, uz informacije koje su dobili od Dejanove supruge Slađane P., koja je navodno pružala informacije o kretanju svog muža, sačekali žrtvu na lokalnom putu i brutalno je napali. Koristili su drvenu motku i bejzbol palicu da izvrše napad. Dejan P. je podlegao povredama i preminuo.

Nakon toga, sumnja se da su S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac odvezli telo Dejana P. njegovim sopstvenim vozilom na drugo mesto na lokalnom putu, gurnuli automobil s telom koji se prevrnuo, i zatim ga zapalili.

Osumnjičenima S. M. i S. P. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor. Ovaj slučaj ukazuje na ozbiljnost i surovost krivičnih dela teškog ubistva i podseća na važnost pravosudnog procesa kako bi se pravda zadovoljila u ovakvim slučajevima.

republika.rs