Početna Vijesti Mahira prvi put o novom suprugu: Nisam se udala radi finansijske koristi,...

Mahira prvi put o novom suprugu: Nisam se udala radi finansijske koristi, on mi je nagrada za sve

Javnost je obišla priča o Mahiri i njenoj velikoj brizi o suprugu Esedu koji je imao dijagnostikovanu multipla sklerozu od koje je i preminuo

Mahira, koja je ganula javnost velikom brigom o svom suprugu Esedu koji je imao dijagnostikovanu multipla sklerozu od koje je i preminuo, nedavno se udala za Saladina Hajdarpašića.

U prvom obraćanju medijima nakon udaje, naglasila je da se nije udala zbog finansijske koristi.

– Nisam se udala radi finansijske koristi. Nisam se udala zbog medija. Udala sam se jer mi je potreban muškarac u smislu podrške, porodice. Želim da budem sretna. Moj suprug je moja nagrada, za sve godine iskušenja koja sam imala. Ono što želim da istaknem da mene niko na to nije natjerao već sam živjela taj način života, svojevoljno. Moj život bi mogao biti motivacija drugim ljudima.

Ljudi vole da gledaju drame, razore, svađe i nekako jasno je da sve mogu oprostiti samo uspjeh i sreću nikada ne mogu. Moj novi suprug je očitao lekciju drugim muškarcima. Pokazao je šta znači slijediti sunnet poslanika Muhammeda. Pokazao je kako se staje uz svoju ženu, ženu koja je udovica i kako se štite djeca te žene i u ime Allaha ih je prihvatio kao svoje – rekla je Mahira za Face TV.

Otkrila je i kako je upoznala Saladina Hajdarpašića, svog supruga.

– Nisam ga upoznala na ulici kako neki misle. Bila je jedna od humanitarnih akcija za jednog dječaka koji je imao želju da me upozna. Onda se moj sadašnji muž javio i rekao da želi da učestvuje – kazala je.

POVEZAN VIDEO:

AVAZ.BA