Početna Vijesti Bila je radost i zadovoljstvo biti tvoj profesor: Kolege se opraštaju od...

Bila je radost i zadovoljstvo biti tvoj profesor: Kolege se opraštaju od Mihaele (21) koju je ubio dečko policajac

Prijatelji, kolege i profesori 21-godišnje studentkinje koja je ubijena u srijedu u Osijeku opraštaju se od nje na društvenim mrežama gdje je Studentski zbog Pravnog fakulteta Osijek objavio dirljivu poruku i izvijestio o održavanju sahrane.

Drage koleginice i kolege, s tugom i nevjericom javljamo da je naša draga koleginica i studentkinja Mihaela Berak, tragično preminula. Počivala u miru – napisali su nad fotografijom mlade žene.

U komentarima objave ožalošćeni izražavaju saučešće porodici djevojke čiji je život tragično okončan u stanu njenog 27-godišnjeg dečka policajca.

Počivala u miru draga Mihaela, bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor – napisao je u komentarima jedan od profesora Pravnog fakulteta.
Upućeni kažu da je veza između Mihaele i policajca započela prije par nedjelja, te da je djevojka bila uspješna studentkinja Pravnog fakulteta koja je prošle godine konkurisala i za gradsku stipendiju kao nadarena studentkinja.

Policija je u četvrtak poslijepodne izvijestila o pronalasku tijela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku dan ranije, kao i da je na mjestu događaja zatečen 27-godišnji policajac.

Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je djevojka ubijena hicem iz službenog pištolja i da se radilo o nesrećnom događaju, nenamjernom ubistvu, ali je muškarac uhapšen pod sumnjom za ubistvo 21-godišnjakinje.

Kurir.rs/Večernji list