Početna Vijesti Veljko pucao Tariku u glavu zbog djevojke: 21-godišnjaku se bore za život

Veljko pucao Tariku u glavu zbog djevojke: 21-godišnjaku se bore za život

Prije sedam dana, Novi Pazar je potresla strašna vijest o pucnjavi koja se dogodila, a žrtva tog incidenta bio je dvadesetjednogodišnji Tarik Hasanović.

Veljko Miletić (23), konobar iz Novog Pazara, brzo je uhapšen pod ozbiljnom sumnjom da je u prošli petak pucao Tariku H. (21), nanijevši mu teške povrede glave. Ovaj događaj je uzdrmao lokalnu zajednicu i ostavio mnoge u šoku.

Prema dostupnim informacijama, Tarik je došao u restoran na Janin nastup, gdje je naišao na problem – nije bilo slobodnih mjesta. Međutim, spas je došao u obliku poziva od strane djevojke u koju je bio zaljubljen Veljko, a koji je te noći tu radio kao konobar. Kao što se kasnije ispostavilo, ova pozivnica će dovesti do tragičnih posljedica.

Tarik je, nažalost, teško povrijeđen i hitno je prevezen na odeljenje neurohirurgije KC Kragujevac zbog ozbiljnosti povreda koje je zadobio. Njegovo zdravstveno stanje je bilo kritično, a svi su se nadali njegovom brzom oporavku.

Ubrzo nakon pucnjave, Veljko M. je priveden, a pištolj je pronađen na licu mjesta, što je dodatno pojačalo sumnje u njegovu ulogu u ovom napadu. Očekuje se da će pravosudni organi temeljito istražiti sve okolnosti ovog incidenta kako bi se došlo do istine.

Nažalost, ovakvi tragični događaji podsjećaju nas na važnost rješavanja nesuglasica i konflikata na miran i pravilan način. Molimo za oporavak Tarika H. i nadamo se da će pravda biti zadovoljena u ovom slučaju.