Početna Vijesti Ovo je Tarik kojem je Veljko Miletić pucao u glavu: Nalazi se...

Ovo je Tarik kojem je Veljko Miletić pucao u glavu: Nalazi se u dubokoj komi, prijatelji se mole za njega

Novi Pazar je prije sedam dana potresla strašna vijest o pucnjavi, a u kojoj je teško ranjen dvadesetjednogodišnji Tarik Hasanović.

Naime, njemu je u glavu pucao Veljko Miletić (23), konobar iz Novog Pazara, koji je ubrzo uhapšen.

“Poslije svađe koja se dogodila u Hotelu S, gdje je Veljko radio kao konobar te noći, a Tarik došao kao gost, počele su prijetnje i slanje slika oružja. Oni su se znali od prije u Hotelu Panorama, ali nisu imali nikakvih svađa. Te noći je svađa nastala jer je zato što Tarik nije imao slobodnog mjesta, pa ga je pozvala djevojka koju poznaje da sjede sa njima. Tada je Veljko poludio od ljubomore i zvao je Tarika da izađe ispred hotela. Te noći nije bilo tuče, samo verbalni konflikt. Sutradan je Veljko nastavio da zove i da prijeti. Kada ga je blokirao, neko je prenosio poruke između njih. Sumnja se na tu djevojku. 15.09. oko 20 h Tarik je pozvan na razgovor sa Veljkom. Tada ga je dočekao sa pištoljem i pucao u njega. Tarik se nalazi u dubokoj komi”, prepričao nam je ovaj incident naš izvor.

Prilikom ovog susreta Tarik je teško povrijeđen i hitno je prevezen na odjeljenje neurohirurgije KC Kragujevac zbog ozbiljnosti povreda koje je zadobio. Njegovo zdravstveno stanje je kritično, a svi su se nadali njegovom brzom oporavku. Međutim, ni sedam dana poslije, Tarik nije dobro, pa se njegovi prijatelji mole za njega.

Tarik Hasanović

“Dovite za našeg borca, Allah vas nagradio. Nečija dova će se primiti akobogda”, napisao je jedan njegov prijatelj na društvenim mrežama.

Veljko Miletić

Podsjetimo, ubrzo nakon pucnjave, Veljko M. je priveden, a pištolj je pronađen na licu mjesta. Očekuje se da će pravosudni organi temeljito istražiti sve okolnosti ovog incidenta kako bi se došlo do istine.

Nadamo se da će pravda biti zadovoljena u ovom slučaju.