Početna Vijesti MRZIO JE MOG BIVŠEG VJERENIKA, HTIO PO SVAKU CIJENU DA ME OSVOJI,...

MRZIO JE MOG BIVŠEG VJERENIKA, HTIO PO SVAKU CIJENU DA ME OSVOJI, A ONDA… Ispovijest Ane koju je momak držao zatočenu danima i brutalno prebijao – bila sam mu samo trofej!

Ana je smogla snage i ispričala za portal Republika.rs kako ju je monstrum maltretirao.

– Ana me pozove, počnemo da pričamo neformalno, a on joj dobacuje šta da kaže. Odnosno šta sme, šta ne treba da mi govori. Nikako mi nije bilo jasno što joj to radi. Uhnodi je, ništa nije smela od njega da kaže. Ja njega nikada nisam videla, niti njegovu majku – priča Anđelka, majka zlostavljane devojke.

Kako kaže, naša sagovornica Ana Miketić, njen dečko Nemanja G. je bio beskurpolozan u načinu zlostavljanja, a tražio je “nove načine” da joj nanese bol, iako za to kako kaže Ana nije bilo ni povoda.

– On je mene danima držao zatočenu u sobi na spratu. To je znala i njegova majka. Nisam mogla da pobegnem jer su se vrata zatvarala sa spoljašnje strane, a na ključ je bio kod njega. Nije mi dozvoljavao da odem do toaleta, a kada bi ulazio, konstantno bi me tukao. Sa sobom je nosio palicu olova,nalik policijskom pendreku i njom me tukao po rebrima, imala sam frakturu lobanje, problem sa desnim uhom, polomljena sva rebra, podlive po celom telu, modrice ispod oka… Kada bi završio sa batinjanjem onda bi nastavio torturu brojnim šamarima, pa me gurne na pod i skače po meni svom težinom tela. Isčupao mi je više pramenova kose. Bila sam bespomoćna da mu uzvratim, tada sam shvatila, da on nije ono čime se predstavlja. Ja ga nisam znala takvog – otpočinje priču za portal Republika pretučena devojka.

Kakva je veza između Aninog bivšeg verenika i Nemanje, nikada nije uspela da sazna, ali kako kaže, nešto se sigurno desilo, i da je od tada počeo njegov prezir prema Aninom bivšem. Objašnjava da se desilo mnogo čudnih stvari od kada je nađen mrtav u svom porodičnom domu.

– Moj verenik je preminuo 28.juna, što je bilo jako čudno zatekli smo ga njegova sestra, teča i ja. Navodno je bio u pitanju srčani udar, ali bio je u klečećem stanju na kolenima, a sa rukama na stolu. Po čelu je imao modrice, krv je curela iz očiju. Bio je sam u kući na Umci, i zadnje veče kada smo se rastali smo se kafiću. Ja sam otišla na svoju stranu, on na svoju. Kasnije sam saznala od drugara mog bivšeg verenika, a kasnije i od njega da ga nije podnosio, nikada mi nije rekao koji je razlog, ali videlo se da se nešto čudno među njima dešavalo. Nemanja me je kada smo ušli u komunikaciju, odnosno neku vrstu veze znao često da pita sa kim sam sve bila, a kada bi mu odgovorila, tukao bi me kao da je to nešto o čemu ne treba da se govori. Nikada mi nije bilo jasno zašto to radi. Bilo mi je neprijatno što slušam stalno od njega kako ga je prozivao – priča žrtva zlostavljanja.

Kako tvrdi naša sagovornica, kontakt sa dečkom napasnikom otpočela je taj dan kada ga je zvala, mada su se prethodno veče sreli u prolazu.

– Uzela sam telefon mog verenika, i zvala sve redom, da obavestim šta se desilo, i da pozovem na sahranu. U njegovom telefonu bio je i njegov broj, tako smo i stupilu u komunikaciju, a onda kasnije upoznali se na Adi. Tada mi je posle četri dana našeg viđanja ispričao kako se on jako vezuje brzo za osobe, i kako zna da voli, tada smo otpočeli vezu – priča naša sagovornica.

republika.rs