Početna Vijesti U ZAGRLJAJU, SLOMLJENI OD BOLA Potresna scena u centru Bora: Baka i...

U ZAGRLJAJU, SLOMLJENI OD BOLA Potresna scena u centru Bora: Baka i deka ubijene Danke Ilić grcali u suzama dok su palili svijeće

Baka i deka ubijene Danke Ilić (2) došli su malopre kod Doma kulture u centru Bora kako bi odali počast unuki.

Baka devojčice je bila u suzama, jecala je na sav glas i palila sveće, a deka je u rukama držao cvet, koji je ostavio na isto mesto.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka Dankinog ubice: Nisam živa od trenutka kada sam čula šta je Dejan učinio

Na scene ispred platoa ispred Doma kulture niko nije mogao da ostane ravnodušan. Građani su ostavili bele i crvene ruže, plišane igračke, mede, jednoroge i barbike.

Načelnik UKP otkrio kako je Danka ubijena
Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u jednom mediju, izneo je jutros šokantno otkriće.

Naime, nakon što su automobilom udarili Danku Ilić, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

“Prikupljaju se dokazi danonoćno”
– Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji – ispričao je Cmolić.

Oglasio se otac ubice

Meštani sela Zlot šokirani su postupkom svog komšije Dejana Dragijevića, koji je osumnjičen da je zajedno sa Srđanom Jankovićem usmrtio Danku. Njegov otac Rade još ne može da veruje šta ih je snašlo.

Policija kopa na dva dela deponije
Na deponiji na kojoj se traži telo Danke Ilić, policijske snage od jutros ponovo kopaju na dva dela, gornjem i donjem.

PROČITAJTE JOŠ:

POKUŠAO DA SE NAGODI Evo šta je tražio ubica Danke Ilić u zamjenu da ispriča sve o ubistvu

Prilaz je još uvek zabranjen, a kamioni se samo smenjuju. Policija obezbeđuje oba prilaza.

Bager koji radi na iskopavanju đubreta, spusta se sve niže niz padinu dok se paralelno krči i šuma.

blic.rs

BONUS VIDEO: