Početna Vijesti Majka Dankinog ubice: Nisam živa od trenutka kada sam čula šta je...

Majka Dankinog ubice: Nisam živa od trenutka kada sam čula šta je Dejan učinio

Ja sam srčani bolesnik, sad pijem dvije kutije lijekova, rekao je

Radnici JKP “Vodovod” iz Bora Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) uhapšeni su jučer pod sumnjom da su 26. marta ove godine ubili Danku Ilić (2).

PROČITAJTE JOŠ:

POKUŠAO DA SE NAGODI Evo šta je tražio ubica Danke Ilić u zamjenu da ispriča sve o ubistvu

Policiji su priznali da su tog dana službenim kolima Fiat Panda udarili djevojčicu, da su je zatim ubacili u kola među alat, da je dijete u jednom trenutku došlo svijesti, a da ga je jedan od njih i udavio. Tijela su se tog dana otarasili na deponiji na Starobanjskom putu, ali se jedan od njih vratio i tijelo prenio na drugu lokaciju, piše Telegraf.rs.

Međutim, ni Dejan ni Srđan, kako tvrde, ne mogu da se sjete gdje je tijelo, a ni ko ju je golim rukama udavio.

Majka i otac osumnjičenog Dejana Dragijevića iz Zlota jedva hodaju po zemlji. Ne mogu da zamisle da im je sin uhapšen za teško ubistvo djeteta. Na lijekovima su.

– Ne znam ništa o zločinu ni o sinu. Uhapšen je. Od kada sam čula šta se dogodilo nisam živa. Ja sam srčani bolesnik, sad pijem dvije kutije lijekova… Nisam ga ni vidjela ovih dana – kaže majka osumnjičenog Dragijevića.

PROČITAJTE JOŠ:

USPOMENA KOJA SLAMA SRCE! Objava Dankine majke natjeraće vam suze na oči (FOTO)

Dejan i Srđan danas će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Kako je Telegraf.rs saznali iz istrage, Srđan je čak drugog dana tražio dijete po Banjskom Polju. Odao ih je GPS sistem koji su imali u službenom vozilu kao i krv nađena u automobilu.

avaz.ba

BONUS VIDEO: