Početna Vijesti GOLIM RUKAMA JE ZADAVIO DANKU: Plakala je i ležala na putu: Djevojčica...

GOLIM RUKAMA JE ZADAVIO DANKU: Plakala je i ležala na putu: Djevojčica je bila živa

Devojčica Danka Ilić je bila živa nakon što su je dvojica radnika udarila automobilom, a onda je jedan od njih izašao iz kola i golim rukama udavio dete.

Dvojica monstruma su ubila nevino dete! Najnovije saznanje Informera o ubistvu su jezive, s obzirom na to da je devojčica bila živa nakon što su je udarili automobilom.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je muškarac koji je priznao ubistvo Danke Ilić: Prvo su je zatrpali sa otpadom, pa kiselinama pokušali da otklone tragove krvi

Dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot su priznali izvršenje zločina, a ono što su uradili je zastrašujuće.

– Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Devojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savesti udavio, ubacio u gepek i posle su je bacili na deponiju – rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

PROČITAJTE JOŠ:

DANKA JE BILA ŽIVA NAKON ŠTO SU JE UDARILI KOLIMA? POLICIJA ČEŠLJA DEPONIJU

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

informer.rs

BONUS VIDEO: