Početna Vijesti Ovo je muškarac koji je priznao ubistvo Danke Ilić: Prvo su je...

Ovo je muškarac koji je priznao ubistvo Danke Ilić: Prvo su je zatrpali sa otpadom, pa kiselinama pokušali da otklone tragove krvi

Exif_JPEG_420

S.J. (50) iz Zlota uhapšen je nakon što je priznao ubistvo Danke Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu.

Kako saznaje Blic u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor “Blica”.

Kako prenosi Informer, dvojica radnika koji su tog dana dužili auto i obavljali poslove u Banjskom polju, su vozili izuzetno brzo i udarili djevojčicu koja je očigledno odlutala iz dvorišta.

– Ona je stajala na sred puta, naletjeli su na nju u punoj brzini. Izašli su napolje, umjesto da joj pomognu, oni su je stavili u gepek. Odvezli su dijete do deponije i tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali sa otpadom, da ne bude primjetno, a onda su otišli i dogovorili se da detaljno očiste automobil kiselinama i hemijskim sredstvima da otklone tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i upotrebom posebnim lampama su utvrdili tragove krvi. Kasnije je utvrđeno da je krv pripada Danki – piše Informer.

PROČITAJTE JOŠ:

Detalji ubistva male Danke: Udarili je autom, pa je bacili na deponiju

Navodno, oni su se u više navrata vraćali do deponije da dodatno zakopavaju tijelo.

Vijest da je Danka Ilić ubijena potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Blic.rs

BONUS VIDEO: