Početna Vijesti OTKRIVAMO! MELINA UPALA KOD HARISA U KUĆU! Intervenisala i policija, pjevaču oduzet...

OTKRIVAMO! MELINA UPALA KOD HARISA U KUĆU! Intervenisala i policija, pjevaču oduzet pištolj

Bura oko razvoda Harisa i Meline se ne stišava, a kako Kurir saznaje, Melina je večeras Džinoviću upala u kuću, u kojoj on živi sa decom.

Haris je potom pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma.

Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, a policija je Harisu potom oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO SU ŽENE SA SNIMKA KOJI JE POSLAO SRBIN IZ BEČA: Ispituje se da li je djevojčica sa njima nestala Danka Ilić! Pokrenuta istraga

Melina i Haris se, podsetimo, razvode posle 24 godine braka, o čemu se naširoko priča.

Ekipu Kurir televizije Haris je ugostio u svom domu na Senjaku pre nekoliko dana i otvoreno pričao o svemu: svojim osećanjima, planovima za budućnost, ali i o odnosu s bivšom ženom.

PROČITAJTE JOŠ:

“MISLIM DA JE OTETA” Prva ispovijest pradjeda nestale Danke (2), sa suzama u očima progovorio o agoniji kroz koju prolazi njegova porodica

– Činim sve kao da se ništa nije ni desilo, kao da je jedan član porodice napustio porodicu, ovaj ostatak treba da živi onako kako je živeo dosad. A i oni, deca, i oni kupe godine, i nakupiće toliko godina da se jednog dana moraju okrenuti svom životu, svojim nekim putevima, da se ožene, udaju, što je sasvim normalno i prirodno – rekao je Haris u intervjuu za Kurir.

KURIR.RS

BONUS VIDEO: