Početna Showbiz Dragana Mirković je zbog jedne pjesme plakala pred kamerama: Tada je prikrivala...

Dragana Mirković je zbog jedne pjesme plakala pred kamerama: Tada je prikrivala razvod, ali emocije nije mogla da sakrije

Balkanska zvijezda Dragana Mirković je juče u zvaničnom saopštenju za medije potvrdila da je podnijela zahtjev za razvod braka, stavljajući tako tačku na 24-godišnji zajednički život sa biznismenom Tonijem Bijelićem.

Kako je istakla u saopštenju, njih dvoje već tri godine ne žive zajedno, a mediji su već duže vrijeme spekulisali o tome da Toni već mjesecima živi sa drugom ženom.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA IZJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ NAKON SAOPŠTENJA DA SE RAZVODI! Pjevačica u suzama, izgovorila dvije rečenice

Prije samo dva mjeseca, Dragana je gostovala u emisiji “Premijera Vikend Specijal” zajedno sa svojom mlađom koleginicom Radmilom Radom Manojlović tokom božićnog programa. U jednom trenutku, Rada je izvodila pesmu “Pusti me da nađem srcu lek” Gordane Stojićević, a Dragana nije mogla sakriti svoju bol, zadržavajući suze. Iako tada nisu živjeli zajedno, bilo je očigledno da je pjevačica duboko potresena, ali o narušenom odnosu sa suprugom nije govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estradni Miks (@estradni_miks)

Ovim saopštenjem Dragana Mirković je okončala dugogodišnji brak i krenula u novu životnu etapu. S obzirom na to da je riječ o ličnom životu, pjevačica nije iznijela detalje o razlozima za razvod, ali je izrazila svoje poštovanje prema medijima, djelujući odlučno u svojoj odluci.

PROČITAJTE JOŠ:

EMOTIVNI SLOM! DRAGANA MIRKOVIĆ SE RASPLAKALA PA PRIZNALA: Znam da nigdje nisam pogriješila… (FOTO+VIDEO)

BONUS VIDEO: