Početna Showbiz PRVA IZJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ NAKON SAOPŠTENJA DA SE RAZVODI! Pjevačica u suzama,...

PRVA IZJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ NAKON SAOPŠTENJA DA SE RAZVODI! Pjevačica u suzama, izgovorila dvije rečenice

Par se venčao 2001. godine, a sada je došlo vreme da stave tačku na njihov brak i kroz život dalje nastave sami

Vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode posle 24 godine braka šokirala je javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Brutalna objava Jelene Karleuše nakon što je Dragana potvrdila da se razvodi: “Pustite da napaljeni majmun…”

Par se venčao 2001. godine, a sada je došlo vreme da stave tačku na njihov brak i kroz život dalje nastave sami.

Ona je u dvorcu kod Beča ugostila ekipu hrvatskog medija 24sata.hr, a na pitanje o rastanku od Tonija je zaplakala.

– Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 90-e. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže tad sam i najjača – rekla je Dragana i obrisala suze, što možete videti na njihovoj stranici.

Kako se spekulisalo još prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji sagovornika, uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

– Oni žive u dva mesta… (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno – rekao je zvor za Telegraf.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVO ŽIVJELI U 50 KVADRATA PA U DVORCU OD 50 MILIONA €! A evo iz kog sela potiče Toni Bijelić – oronula kuća, žaluzine od dasaka

Kako je Alo! već pisao, šuška se da Toni ima 15 godina mlađu devojku a više o tome pročitajte ovde.

Podsetimo, Dragana je sledećim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece – ćerku Manuelu i sina Marka:

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA OBJAVA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ POSLIJE VIJESTI O RAZVODU RODITELJA: Marko je ostao da živi sa mamom, a evo šta trenutno radi

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.”

BONUS VIDEO: