Početna Showbiz PRVO ŽIVJELI U 50 KVADRATA PA U DVORCU OD 50 MILIONA €!...

PRVO ŽIVJELI U 50 KVADRATA PA U DVORCU OD 50 MILIONA €! A evo iz kog sela potiče Toni Bijelić – oronula kuća, žaluzine od dasaka

Dragana Mirković podnela je, posle 24 godine, papire za razvod braka, i pored pokušaja da spase zajednicu koju je gradila sa Tonijem u kojoj su, pored bogatstva, dobili i dvoje dece, sina Marka i ćerku Manueli.

Iako su stekli veliko bogatstvo, sam početak nije bio lak. Kako je prevačica pričala, njih dvoje su živeli u Beču u stanu od 50 kvadrata.

PROČITATI JOŠ:

Brutalna objava Jelene Karleuše nakon što je Dragana potvrdila da se razvodi: “Pustite da napaljeni majmun…”

– Počela sam život ispočetka iz jedne divne kuće iz Beograda u stan od 50 kvadrata u Beču. Nije mi smetalo, jer ja znam šta je ljubav. Ne mogu vam reći da mi je bilo lako bez obzira što je Beč jako blizu i što sam dolazila često, ogromna je to promena. Znala sam i da plačem – iskrena je bila Dragana.

Svima je poznato da je Mirkovićeva iz Kasidola, ali malo ko zna da njen još zakoniti suprug iz sela Šimići, koje se nalazi nekoliko desetina kilometara od centra Banjaluke.

Pre nekoliko godina, Bijelić je sa sinom posetio porodićnu kuću i sve objavio na Istagramu.

Stara seoska kuća okružena je netaknutom prirodnom koja čini da skromno uređeni dom Tonija Bjelića izgleda kao pravi raj za opuštanje.

Podsetimo, folk zvezda živela je sa Tonijem u građevini koju je kupila pre dve decenije i godinama ulagala u nju da je iz stanja ruševine vrati u prvobitno stanje. Dvorac Ebenfur nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjen je na preko 50 miliona evra.

kurir.rs