Početna Showbiz Oglasio se Toni Bijelić poslije priča da odavno ima novu, znatno mlađu...

Oglasio se Toni Bijelić poslije priča da odavno ima novu, znatno mlađu djevojku

Suprug Dragane Mirković ima novu devojku, pišu svi.

Folk diva Dragana Mirković juče je izdala saopštenje da se razvodi posle više od dve decenije braka. Toni Bijelić, još uvek zakoniti suprug Dragane Mirković tim povodom se nije oglašavao sve do danas.

U medijima se pojavila priča da folk diva i biznismen već neko vreme žive odvojene živote, te da je on uveliko u vezi sa 15 godina mlađom devojkom.

PROČITAJTE JOŠ:

Brutalna objava Jelene Karleuše nakon što je Dragana potvrdila da se razvodi: “Pustite da napaljeni majmun…”

– Oni žive u dva mesta… Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno – rekao je izvor za domaće medije.

On dodaje da je Dragana bila upućena u sve i da je bilo pitanje dana kada će odlučiti da stavi tačku na brak sa Tonijem.

Suprug Dragane Mirković ima jasan stav po pitanju priča o razvodu.
Kako nikada nije želeo da daje izjave za medije, suprug Dragane Mirković ni sada nije želeo da odgovara na pitanja o razvodu, pa je, da bi izbegao uznemiravanja kako novinara, tako i poznanika, ugasio svoj Instagram profil. Folk diva je s druge strane jednim saopštenjem rekla sve što je imala u vezi razvoda i očigledno je da ni ona više ne želi da se oglašava.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA IZJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ NAKON SAOPŠTENJA DA SE RAZVODI! Pjevačica u suzama, izgovorila dvije rečenice

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

IZVOR: BLIC

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES

BONUS VIDEO: