Početna Showbiz Bez strogih dijeta i izgladnjivanja: Ana Sević otkrila tajnu svoje besprekorne linije

Bez strogih dijeta i izgladnjivanja: Ana Sević otkrila tajnu svoje besprekorne linije

Izgled Ane Sević je za svaku pohvalu

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Ana Sević izgleda fantastično i svi se pitaju kako održava tako savršenu liniju. Poznata pevačica i voditeljka je majka troje dece, a ubrzo nakon trećeg porođaja izgubila je višak kilograma što je svima zapalo za oko, te je tokom jednog intevjua otvoreno govorila o svojoj kilaži i šta misli da kod nje igra bitnu ulogu kada su izgled i besprekorna linija u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Nastup Šejle Zonić posvađao žiri showa Zvezde Granda, pale psovke i teške riječi

Izgled Ane Sević besprekoran je, evo u čemu je tajna
Ana je govorila o režimu ishrane kog se pridržava i tome koliko je zapravo aktivna. Za sebe kaže da je osoba koja voli slatkiše i teško im odoleva, a nikada nije držala stroge dijete, već se samo uobročila.

“Ja sam osoba koja jako voli slatkiše i koja nikada nije držala dijete i to ne radim ni sada. Samo sam se uobročila. Imam pet obroka dnevno. Tri obroka, dve užine. Pijem dosta tečnosti. I ne smirujem se, stalno sam u pokretu, stalno sam u štiklama. Petnaest dana pred more sam zvala drugaricu koja ima teretanu i rekla joj da mi treba lični trener, da me spremi za leto, to je bila polovina juna. Ona je rekla – ‘Okej, kad ideš na more?’ A ja kažem… prvog jula! ‘Za 15 dana ideš na more?!’ Tako da sam imala 11 treninga za 13 dana, sve pohvale od trenera sam dobila, kao da me je spremao za Olimpijadu. Svi su bili šokirani, ali sve sam izdržala, preživela… I baka i mama su mi fit a nikada nisu posvećivale pažnju tome. Za sve te mišiće je generalno genetika zaslužna”, izjavila je Ana Sević.

PROČITAJTE JOŠ:

“On je mator, takva riba je nezadovoljna” Jovana Jeremić brutalno o razvodu Meline i Harisa, spomenula prevaru

 

Izgled Ane Sević ostavlja bez daha, a kada je hrana u pitanju ističe da nije veliki gurman i izbegava da jede meso jer joj ne prija.

“Generalno nisam neki gurman i sve više shvatam da mi najviše prija voće i povrće, meso mi ne prija, a ništa posebno ga ni ne volim, dok mlečne proizvode obožavam, ali mi ne prijaju.”

AUTOR: Svet

BONUS VIDEO: