Početna Showbiz “On je mator, takva riba je nezadovoljna” Jovana Jeremić brutalno o razvodu...

“On je mator, takva riba je nezadovoljna” Jovana Jeremić brutalno o razvodu Meline i Harisa, spomenula prevaru

Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno – istakla je voditeljka

Jovana Jeremić otvoreno je prokomentarisala razvod Meline i Harisa Džinovića, rekavši da je iznenađena što do istog ranije nije došlo.

Nije me iznenadio njihov razvod.

– Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda.
Haris je mator čovjek, bilo je logično da će doći do tog razvoda.
Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički može otac da joj bude, a ne partner.
Samim tim žena je nezadovoljna i potpuno je opravdano da se razvede – rekla je Jovana.

– Nije me iznenadio njihov razvod. Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda. Haris je mator čovjek, bilo je logično da će doći do tog razvoda. Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički može otac da joj bude, a ne partner. Samim tim žena je nezadovoljna i potpuno je opravdano da se razvede – rekla je Jovana.

Na priče da je Melina navodno bila nevjerna Harisu, jer dugo kruže priče da je već godinu i po dana u vezi sa poznatim beogradskim frajerom, Jovana kaže:

– Mislim da je zakasnila sa razvodom, trebalo je ranije ta da presječe, a ne da dolazi u situaciju da je nazivaju preljubnicom. Ja potpuno razumijem razlog njenog odlaska i Haris to treba da shvati i da ostanu prijatelji. Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno.

Kaže, zdrav razvod su na estradi imale ona i Ana Sević.

– Jedino Ana Sević i ja smo imale najzdravije razvode i zato smo ostale u fenomenalnim odnosima sa svojim bivšim muževima. Na vrijeme smo shvatile da treba da stavimo tačku na brak koji ne vodi nigdje – zaključila je Jovana za Star.

Podsjetimo, Jovana je tokom jučerašnjeg dana objavila fotografiju sa majkom svog izabranika Dragana Stankovića, uputivši joj niz lijepih riječi.

Haris o Melini: “Gospođica je djelimično poznata”

– Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod, prema tome šta tu sada ima špekulacija bezveznih – rekao je Haris prije nastupa u jednoj beogradskoj kafani 21. marta, pa se osvrnuo na svoju izjavu: “Da prevareni muž posljednji sazna”.

– To je stara izreka, da “prevareni muž uvijek zadnji sazna”, ali šta ja znam, nije to neko izmislio bezveze.

Desilo se nekom mužu nekada da je zadnji saznao, pa je možda od njega to i krenulo, ali to postoji u narodu vjekovima – rekao je Haris.

Pjevač je otkrio kako njihova djeca, Đina i Kan, podnose situaciju koja se trenutno dešava između njihovih roditelja, pa spomenuo i bivšu suprugu.

– To treba njih da pitate. Nemojte me ništa o razvodu, to pitajte Melinu, ona je mene ostavila, nisam ja nju, prema tome ona zna sve – istakao je pjevač, pa otkrio da kako se osjeća, te da li je spreman za novu ljubav.

Nije mi teško nimalo i nisam spreman za novu ljubav. Principijalno ne – izričit je bio Džinović.

Pjevač je sada otkrio da li je u pjesmi i nastupima pronalazio izlaz, te na taj način skretao misli na ljepše stvari.

– Nije to period koji je lahk, mislim kada se rastura sve, ali nema veze. Muzika, moji nastupi i koncerti naravno da su jedna velika potpora, dobra zaštita da tako kažem, jedna velika inspiracija. Ako te ljudi vole, pozivaju, raduju se tvojim pjesmama, pa šta hoćeš više – rekao je Haris, pa istakao da se nije čuo s Melinom otkako je krenulo sve oko razvoda, kao i da nije upućen da vraća djevojačko prezime.

telegraf.rs

BONUS VIDEO: