Početna Rijaliti Asmin Durdžić hitno reagovao zbog Fejsbuk komentara oca Mustafe, kom je ”žao...

Asmin Durdžić hitno reagovao zbog Fejsbuk komentara oca Mustafe, kom je ”žao što nije ispraznio rafal u Aneli i njenu kćerku”

Porodice Ahmić i Durdžić ne prestaju da ratuju otkako je Aneli ušla u “Elitu”. Svakodnevno padaju teške međusobne optužbe, a nakon poslednjih Fejsbuk komentara Mustafe, Asminovog oca, čini se da je “vrag odneo šalu”.

PROČITAJTE JOŠ:

Slavica isplakala rijeku kad je ovo čula: Rokvić otvoreno o majci nakon svega što je prošla, zar ovakve riječi

Naime, Mustafa se preko Fejsbuka prepucavao s bivšom prijom Jasnom, koja je o njemu govorila u emisiji “Pitam za druga” na RED TV, te napisao komentare koji su mnogi dočekali “na nož” i ocenili ih monstruoznim. Mustafa je, naime, pisao o bivšoj snaji Aneli.

– Meni je tek sad žao, kad mi je istukla ćerku što nisam otišao kući u Bosnu i ispraznio rafal u nju i njenu ćerku. Do sad bih je odležao. Zbog te us*ane familije ja ni Noru ne priznajem da mi je familija, je l’ vi znate da čitate? Ja lijepo pišem da nas je sramota što nam je ku*va rodila unuku, ako je uopšte naša unuka. Niko ne veruje da je naša unuka – poručio je Mustafa, što je zaprepastilo njegove prijatelje na Fejsbuku.

Tim povodom kontaktirali smo njegovog sina Asmina, koji je objasnio da njegov otac neretko u afektu napiše ono što suštinski ne misli.

– Žao mi je što moj otac mora slušati mnogo laži vezano za mene i žao mi je ne samo mojih roditelja, nego svačijih koji prolaze kroz ovake stvari, zbog nas i naših životnih grešaka… Da smo slušali roditelje, ne bi danas prolazili kroz pakao – priča Asmin za Pink.rs i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ:

Mahira pokazala zašto joj je suprug Saladin nagrada nakon svih iskušenja (Video)

– Moj Mustafa nikad nije mrava zgazio i često sam pokušavao uticati na njega, ali uzalud – on dok sluša i čita te stvari pukne i napiše na svom Fejsbuku gluposti za koju se pokaje u roku od šest minuta! Nadam se da će uskoro shvatiti da sve ovo nije vredno da ispada kod naroda ono što on nije – zaključio je mlađi Durdžić.

Autor: D.T.