Početna Showbiz Mahira pokazala zašto joj je suprug Saladin nagrada nakon svih iskušenja (Video)

Mahira pokazala zašto joj je suprug Saladin nagrada nakon svih iskušenja (Video)

Mahira Hajdarpašić, žena koja je svojom nevjerojatnom brigom i predanošću prema svom bolesnom prvom suprugu osvojila srca ljudi širom regiona, sada pokazuje svoj život sa svojim drugim suprugom, Saladinom Hajdarpašićem, za kojeg se udala prošle godine.

Kroz nedavno objavljeni video, Mahira daje uvid u svoj porodični život sa Saladinom. U videu se vidi kako razgovara s mužem o svojoj kćerci, sugerirajući mu da Sumeja treba da izađe na iftar sa svojim drugovima i drugaricama. Međutim, Saladin nježno podsjeća Mahiru da će Sumeja, kćerka iz njenog prethodnog braka, ići na iftare s muškarcima samo kada Sumeja bude njena kćerka i kada se Mahira bude pitala o njoj. Ova scena jasno pokazuje Saladinovu brižnost prema Mahirinoj kćerci, prihvaćajući je kao svoje vlastito.

Mahira je uz video napisala “Sumeja mu kćerka” uz emotikon suza radosnica u očima. Ovo je snažan dokaz da je Mahira s Saladinom pronašla svoju nagradu, jer je Saladin prihvatio njenu djecu kao svoju vlastitu. Ovo je nešto što je Mahira uvijek isticala kao najljepši dio svog novog života s Saladinom.

Ovaj video jasno pokazuje sreću i harmoniju u Mahirinom domu s njenim novim suprugom, što je za nju nešto što je duboko emotivno i važno. Mahira i Saladin nastavljaju zajedno graditi svoju sretnu zajedničku budućnost, noseći sa sobom ljubav, poštovanje i razumijevanje.

BONUS VIDEO: