Početna Rijaliti Filip i Dalila u panici: Glavni izvor prihoda biće im onemugućen –...

Filip i Dalila u panici: Glavni izvor prihoda biće im onemugućen – Car se oglasio alarmantnom porukom

Oglasio se povodom najnovjih vesti iz Amerike, a svi misle da je prozvao Dragojevićevu.

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević, drugoplasiranja takmičarka “Zadruge 5”, nakon izlaska iz Bele kuće ostvarila se kao voditeljka.

PROČITAJTE JOŠ:

Sadik Hasanović sretan i zaljubljen: Pokazao svoju plavokosu ljepoticu

Međutim, najveću zaradu dobija od društvene mreže TikTok na kojoj profil ima i njen bivši dečko Filip Car.Ovih dana se zbog stanja u Sjedinjenim Američkim Državama povela priča o uvođenju zabrane TikToka, a ovim povodom se oglasio upravo Car. Njegov snimak je vrlo brzo postao viralan, a mnogi su zaključili da je Filip prozvao upravo Dalilu, koja često cele noći drži “lajvove” na ovoj mreži. Alo, pa ako nam radi ičega zabrane Tiktok nas Balkanu, zabraniće, pa vi ćete početi da umirete na lajvu. Usred noći vi ste tu, ujutru s krmeljave oči vi ste tu, popodne vi ste tu. Ukinuće nam ovo! Ja toliko da lajvam, pa ja bih bio prvak. Svetske liste, a ne hrvatske. Smirite se malo, ugasi malo. Ugasi! – rekao je Car i objavio snimak na TikToku.Kina se protivi prinudnoj prodaji TikToka u Sjedinjenim Američkim Državama, što će zakomplikovati poziciju matične kompanije koja je stvorila ovu društvenu mrežu, ByteDance. TikTok u SAD ima više od 170 miliona korisnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Haris i Melina Džinović su imali još jedan turbulentan period: Posvađali se zbog plastične operacije kćerke Đine

Kako piše Wall Street Journal, Peking je jasno stavio do znanja da se protivi bilo kakvoj prinudnoj prodaji TikToka, stavljajući vlasnika aplikacije ByteDance u tešku poziciju jer američka vlada zahteva “oduzimanje imovine radi rešavanja problema nacionalne bezbednosti”.TikTok se suočava sa najznačajnijom pretnjom na drugom najvećem tržištu. Stav kineske Vlade, koji ukazuje da će radije pristati na zabranu SAD u odnosu na prinudnu prodaju, komplikuje opcije ByteDancea. Ovaj razvoj događaja dolazi usred eskalacije tenzija između SAD i Kine oko tehnologije i bezbednosti podataka, a TikTok je uhvaćen u unakrsnoj vatri, piše Srbijadanas.

Srbijadanas.rs

BONUS VIDEO: