Početna Showbiz Haris i Melina Džinović su imali još jedan turbulentan period: Posvađali se...

Haris i Melina Džinović su imali još jedan turbulentan period: Posvađali se zbog plastične operacije kćerke Đine

Melina i Haris Džinović imali su turbulentan period života zbog operacije povećanja stražnjice kojoj se podvrgla njihova kćerka Đina.

Đina se nedavno u privatnoj bolnici podvrgla estetskom zahvatu koji je rezultirao novim sukobom između njenih roditelja. Njihov okršaj je bio naročito žestok nakon što je došlo do komplikacija po završetku zahvata.

PROČITAJTE JOŠ:

Sadik Hasanović sretan i zaljubljen: Pokazao svoju plavokosu ljepoticu

Prijatelj porodice Džinović za srbijanaske medije je naveo kako se pjevaču nije dopadala Đinina ideja da se podvrgne estetskim zahvatima, ali da je u tome podržavala Melina.

“Haris neće prihvatiti da je njegova kćerka stavila silikone u grudi i sada u stražnjicu. To mu je teško palo. Za to krivi Melinu. Smatra da je ona odgovorna što je išla na operaciju, a ima tek 20 godina. Baš su se posvađali. Majka kao majka, podražava kćer da popravi ono u svom izgledu čime je nezadovoljna, ali Haris je odbio da finansira tu intervenciju. Problem je nastao tek nakon operacije. Hvala bogu, sada je sve u redu, ali bilo je čupavo. Zakompliciralo se. To je Harisa još više razljutilo. Bio je uplašen. Kad se Đina oporavila, posavjetovao ju je da se zaustavi kad su kirurške intervencije u pitanju”, naveo je.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sve je počelo kao avantura, nismo se ovome nadali“: Haris Džinović o ljubavi sa Melinom

Podsjećamo, nedavno je javnost iznenadila vijest o razvodu Harisa i Meline Džinović nakon deset godina braka i više od 20 godina veze. Par se razvodi zbog nevjere, a to je potvrdio i Haris kada je nedavno kazao za srbijanskim medijima da o razlozima razvoda pitaju Melinu, jer prevareni suprug posljednji sazna.

klix.ba

BONUS VIDEO: