Početna Rijaliti “NAŠE MAJKE VIŠE NEMA, JUTROS JE OTIŠAO DIO NAS. OTIŠLA SI DA...

“NAŠE MAJKE VIŠE NEMA, JUTROS JE OTIŠAO DIO NAS. OTIŠLA SI DA SE NE MUČIŠ” BIVŠI ZADRUGAR TUŽNOM OBJAVOM SE OPROSTIO OD MAME

Tuga u domu bivše zadrugara.

Lazar Jeremić se putem društvene mreže Instagram oprostio od majke.

-Naša majka je jutros poslednji put zaspala. Naše majke više nema. Jutros je otišao deo nas. Otišla si da se ne mučiš. Otišla si na neko lepše mesto. Čuvaj mi se, počela si novi život. Neka te anđeli čuvaju, majko moja. Vole te sinovi zauvek..- napisao je on, pa nastavio:

– Zašto si tako mlada otišla. Znam da si mnogo jaka i znam da si se borila do poslednje sekine i juče kada smo bili zajedno znam da si htela da pobediš bolest. Ali ovog puta je bila jača. Čuvaj se tamo sada si zdrava. Ponovo se se rodila.

Ova objava je mnoge rasplakala.

Inače, Lazar je u januaru 2023. godine na Instagramu podelio fotografiju iz bolničke postelje uz poruku:

PROČITAJTE JOŠ:

MENSUR SE OGLASIO PRVI PUT NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA I SVE BACIO U REBUS: Ja sam pobjednik Elite, opušteno

– Nisam želeo ovako, ali pošto mi puno vas piše… Probudio sam se jutros i odjednom su počeli jaki bolovi u leđima. Bukvalno su mi suze išle. Došla je hitna i smestili su me u bolnici. Imao sam preglede i našli su mi kamen i pesak kod bubrega. Kada sam preskočio dve ozbiljne operacije kolena i nastavio da igram, ovo je samo još jedna bitka u nizu.

– Sada moram da idem da se lečim jer mi pripreme počinju uskoro – dodao je Lazar koji se nada da će se što pre vratiti na teren kako bi nastavio da niže uspehe na poslovnom planu.

pulsonline.rs

BONUS VIDEO: