Početna Rijaliti MENSUR SE OGLASIO PRVI PUT NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA I SVE BACIO U...

MENSUR SE OGLASIO PRVI PUT NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA I SVE BACIO U REBUS: Ja sam pobjednik Elite, opušteno

rpt

Nakon tridesetsatne šutnje, Mensur Ajdarpašić, popularni učesnik rijaliti programa “Elita”, napokon se oglasio putem svog Instagram naloga. U svojoj objavi, Mensur je izrazio svoju iskrenu sreću i zahvalnost, ističući koliko je blagoslovljen i zadovoljan svojim životom.

“Ja sam najsrećniji čovjek. Što potičem iz najbolje porodice, što imam ljubav, što imam zdrave prijatelje i društvo i što imam najkulturniju i najbolju podršku. Hvala vam narode. Ja sam pobjednik Elite, opušteno”, napisao je Mensur u svom emotivnom postu.

Unatoč njegovoj očitoj sreći, posljednja rečenica iz njegove objave ostavila je prostora za tumačenje. Budući da Mensur nije primio obavijest o diskvalifikaciji iz rijaliti programa, mnogi su spekulisali da bi se on možda mogao vratiti u “Elitu” i nastaviti svoju borbu za pobjedničko mjesto.

PROČITAJTE JOŠ:

Selma Bajrami se oglasila iz Urgentnog centra: Pjevačica u modricama

Ova dvosmislena poruka izazvala je uzbuđenje među fanovima i pratiocima Mensura Ajdarpašića, koji s nestrpljenjem iščekuju daljnji razvoj događaja. Hoće li se Mensur zaista vratiti u “Elitu” ili će nastaviti svoj život izvan rijaliti svijeta, ostaje za vidjeti. U svakom slučaju, njegova prisutnost u medijima i dalje intrigira mnoge, a njegova iskrenost i optimizam zasigurno će ga i dalje pratiti u svim životnim poduhvatima.

PROČITAJTE JOŠ:

Ubila djecu, pa s mužem skočila sa balkona: Ovo je majka monstrum koja je šokirala Balkan

BONUS VIDEO: