Početna Vijesti EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE SA ŽENOM UBIO DJECU PA SEBE:...

EVO KO JE MUŠKARAC KOJI JE SA ŽENOM UBIO DJECU PA SEBE: Bavio se muzikom

I komšije kažu da je porodica živela u izolaciji, da nisu primali goste i da se ni sa kim nisu družili, a posebno iznenađuje činjenica da u Interet eri nisu imali ni društvene mreže.

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) okončali su svoje živote sinoć skokom sa solitera u Novom Sadu, a pre toga su, kako se ispostavilo, ubili i svoje dvoje dece, dva dečaka stare jednu i tri godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Mahira Hajdarpašić o bolesti svoje kćerke: Da je teško, jeste teško… Nije nimalo lahko vidjeti svoje dijete u takvom stanju

Kako saznaje Republika, deca su otrovana.

Ispred kuće u Petrovaradinu, gde su pronađena mrtva deca, do malopre su bili prisutni policija, forenzika, pogrebnici, ali ono što upada u oči jeste da u ulici vlada pa grobna tišina i da nema nikoga za koga bi se moglo reći da je bio blizak porodici.

I komšije kažu da je porodica živela u izolaciji, da nisu primali goste i da se ni sa kim nisu družili, a posebno iznenađuje činjenica da u Interet eri nisu imali ni društvene mreže.

Naime, pretragom celog Interneta ime Martine Petrović Suvajdžić nigde se ne pojavljuje, a ako na Guglu se ukuca ime Lav Petrović Suvajdžić, on navodi samo na jednu strancu, gde se osoba pod ovim imenom i prezimenom pojavljuje kao snimatelj i producent albuma jednog novosadskog metal benda.

PROČITAJTE JOŠ:

VIJEST O SMRTI BRATA DOBILA NA NASTUPU: Zlata Petrović neutješna, jecajući izgovorila: Bili smo vezani, šta ću, šta da radim…

Republika ekskluzivno saznaje i da je mladi par bio pripadnik jedne sekte, pa se njihova izolovanost može i sa tim povezati. Naime, policija je bila poprilično frapirana kad je zakoračila u kuću u kojoj su Marina i Lav živeli kao postanari u prethodne dve godine, kako zbog tela ubijene dece tako i zbog prizora koji su zatekli u samom stanu. Naime, cela kuća je bila u crnom, a svuda su bili prisutni motivi i crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije.

BONUS VIDEO: