Početna Rijaliti “BIO JE KAO DJEVOJČICA, SAD POSTAO NAJTRAŽENIJI BJEGUNAC ZBOG UBISTVA” Poznanici otkrili...

“BIO JE KAO DJEVOJČICA, SAD POSTAO NAJTRAŽENIJI BJEGUNAC ZBOG UBISTVA” Poznanici otkrili i šta povezuje MMA borca i osumnjičenog!

Fudbaler Vasilije Gačević (23) koji je osumnjičen da je zajedno sa Markom Daničićem (23) zverski nožem izbo MMA borca i srpskog reprezentativca Stefana Savića (23), a potom ga dok je ležao na asfaltu, tukao rukama i nogama, ranije je bio miran i povučen, a zvali su ga i “devojčica” zbog kukavičluka, prijaču za Kurir njegovi poznanici.

Kako smo ranije objavljivali, ubistvo se dogodilo u subotu sat vremena posle ponoći na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu u Beogradu. Nadzorne kamere snimile su svirepi zločin, prvo jurnjavu niz ulicu,a zatim i ubadanja nožem. Na pomenutim snimcima može se videti kako MMA borac leži na asfaltu dok ga osumnjičeni zverski šutiraju i bahato udaraju. Nakon toga odlaze i ostavljaju ga da leži i od tada MUP traga za njima. Objavljene su i fotografije osumnjičenih, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o beguncima to odmah jave policiji.

PROČITAJTE JOŠ:

“DIJETE NE ZASLUŽUJE MALTRETIRANJE OGAVNE VJEŠTICE KOJA SEBE NAZIVA ŽENOM, MAJKOM, KRALJICOM!” ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE OGLASILA POVODOM SKANDALOZNOG SNIMKA

Poznanici Vasilija Gačevića kažu za Kurir “da je on bio miran mladić, praktično kukavica, ali da je očigledno upao u loše društvo, promenio se i postao nasilnik.”

– Vasilije je bio prava devojčica! Tako su ga i zvali u fudbalskom klubu u kom je trenirao ranije. Nadimak mu je bio i “glavonja”, to su bili neki njegovi nadimci… Bio je veoma povučen, a šta mu se posle dogodilo, sam Bog zna. Sigurno se u međuvremenu uhvatio lošeg društva i eto, sada je postao najtraženiji ubica u zemlji.Jezivo je da on nekome sudi da li će biti u životu ili ne – kaže njegov poznanik i dodaje:

– Osumnjičeni Gačević je trenirao fudbal i bio je u Fudbalskom klubu Crvena Zvezda Mali Mokrli Lug i to od januara 2021. godine, pa do juna te godine, praktično samo je igrao polu sezonu i u taj klub je došao kao bonus igrač. Nikada nije pravio probleme i uvek se povlačio, a sada kako vidimo, postao je prava zver koja treba da bude iza rešetaka. Sram ga bilo!

Kako navodi naš sagovornik, jeziva podudarnost je i ta da su Gačević i Savić ipak povezani.

– Navodno, vlasnik fudbalskog kluba iz Malog Mokrog Luga gde je trenirao osumnjičeni Gačević je kum ubijenog Stefana Savića – navodi naš izvor.

Drugi osumnjičeni Marko Daničić se, takođe, bavi fudbalom i igra navodno u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi. O Daničiću se još zna i da je rođen u Zagrebu.

Stefan Savić bio je jedan od najtalentovanijih MMA boraca koji je pre samo tri meseca osvojio bronzu na Svetskom takmičenju u Tirani gde je branio boje Srbije.

Inače, isti napadači teško su ranili i mladića S. M. (32), slučajnog prolaznika koji je prišao da pomogne Saviću kada je u prolazu video kako ga dvojica biju dok on leži na asfaltu, ne pružajući otpor.

– Momak je hrabro prišao, suprotstavio se napadačima, jednog je čak i udario, ali je i on izboden nožem i zadobio je teške telesne povrede – kaže naš izvor.

kurir.rs