Početna Rijaliti “DIJETE NE ZASLUŽUJE MALTRETIRANJE OGAVNE VJEŠTICE KOJA SEBE NAZIVA ŽENOM, MAJKOM, KRALJICOM!”...

“DIJETE NE ZASLUŽUJE MALTRETIRANJE OGAVNE VJEŠTICE KOJA SEBE NAZIVA ŽENOM, MAJKOM, KRALJICOM!” ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE OGLASILA POVODOM SKANDALOZNOG SNIMKA

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Nikolić oglasila se povodom snimka na kom jedna tiktokerka preti dvogodišnjoj ćerki.

– Ne znam da li je dotična puštena iz zatvora, ali mene jedino što brine jeste kako je ovo dete. Svako dete zaslužuje lep i bezbrižan život, a ne maltretiranje ogavne veštice koja sebe naziva ženom, majkom, kraljicom. Divna borba za svoju ćerku. Fuj i užas – napisala je Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ:

MAHIRA PRIZNALA DA JE DOŠLO VRIJEME DA SE SELI: U VOGOŠĆI SAM PROVELA VEĆINU ŽIVOTA, OSTACE MI DRAGA

Podsetimo, naša tiktokerka, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao “Vela Viki”, šokirala je javnost nakon što je na društvenim mrežama dospeo snimak na kojem viče na svoju ćerku dok drži “lajv” sa još jednim korisnikom.

Nakon što je ovaj klip izazvao veliku pažnju javnosti, te se pojavio na društvenim mrežama, oglasila se i glavna akterka i pravdala se rečima da “svako može da pukne” u nekom trenutku, a zatim je pozvala korisnike TikToka da joj “pljunu pod prozor”.

– Da se obratim… Pustite me na miru, znate? Nemojte da ovo crno (crna marama koja se nosi povodom smrtnog slučaja) pređe kod vas! Ne znate vi mene još… Pustite mene i moje dete na miru! Ona ima šta da jede, uvek jede. Svako ima pravo da pukne! Ali nećete vi go*nari sa TikToku da mi govorite gde je mom detetu bolje. Ja sam do dete rodila, ja sam to dete učila dve i po godine, tako da možete da mi pljunete pod prozor! Mogu da vam pokažem samo ovo (srednji prst). Moje dete je sa mnom i uvek će biti. Majmuni, jedite g***a – istakla je “Vela Viki” u svojoj objavi, koja se deli na društvenim mrežama.

Ubrzo nakon ovih njenih reči, ona je obrisala profil na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, ćerkica tiktokerke je prosula perece zbog čega je ona pobesnela i izgovorila pretnje.

Kako se može čuti na snimku, devojčica je navodno prosula perece zbog čega je njena majka pobesnela.

– Misliš da ću sad da skupljam za tobom? Ješćeš hranu sa patosa, jeb… li ti poreklo ono gov…! Ovo je propast! Rešila sam, sad kad je budem videla, udariću je sa drvenom kašikom (varjačom)… Prosipala pereca sa stola, pacijent jedan! Nek joj ruke ostanu puste. Sad ćeš da čuješ, sad ću da joj slomim ruke! Da vidiš šta ću da joj radim kad je budem udarila drvenom kašikom preko ruke, neće se setiti više da nešto pipne sa rukama! Udaraću je dok joj ne otpadnu ruke – pričala je tiktokerka u “lajvu” drugom korisniku, a zatim se obratila detetu, dok je kamera i dalje snimala:

PROČITAJTE JOŠ:

Naida Bešlagić o borbi sa kancerom: Isplakala sam se… Dešava se možda nešto jako loše, ali moram se izboriti

– Jesi li čula više?! Mamu li ti tvoju, nećeš ti više da jedeš! Gladna ćeš da crkneš! Neće više ništa u usta staviti, crkni gladna! Mamu li ti tvoju klošarsku jeb…, ja ću tebe da zakoljem! Tišina! Ti ćeš meni da jedeš džigericu preko pet sati… Sa kašikom ću te udarati po glavi, ima da te prokrvarim, cela ćeš da krvariš! Dosta mi te je više! Meni je teška ruka, ja kad udaram nemam milosti… Neću više da te trpim, ideš u dom za nezbrinutu decu, pa da vidim da li ćeš tamo da prosipaš, mamu li ti jeb…! Bolje da uzmeš da čuvaš tuđe dete, nego svoje.

Koriscni društvenih mreža su odmah podelili ovaj sadržaj, pozivajući da nadležni organi reaguju po hitnom postupku, a jedna od onih koja se oglasila je i Mina Vrbaški.

pulsonline.rs

BONUS VIDEO: