Početna Showbiz “DOŠLA JE U PATIKAMA I REKLA: JA PARA NEMAM…” Saša Popović je...

“DOŠLA JE U PATIKAMA I REKLA: JA PARA NEMAM…” Saša Popović je pomogao ovoj pjevačici, spasio joj karijeru, sad je velika zvijezda

Folk pevačica Indira Radić danas može da se pohvali bogatom i dugom karijerom punom hitova.

Sve to možda ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine u kritičnom trenutku nije pomogao niko drugi do estradni majstor i nekadašnji direktor “Grand” produkcije Saša Popović.

PROČITAJTE JOŠ:

Dijeta uz koju je Nikolina Kovač smršala 40 kila: Za njene muke sa kilažom malo ko zna

Naime, Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa “Južnim vetrom”, a zatim i jedan album 1995. godine za “PGP RTS”, sa kojeg se izdvojio hit “Srpkinja je mene majka rodila”.

Međutim, Indira je nakon velikog uspeha pomenute pesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću.

– Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: “Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra – ispričao je Saša Popović u emisiji “Veče sa Indirom Radić” na “Grand” televiziji 2014. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Kostini roditelji stalno tražili ustupke u školi za svog sina! (FOTO GALERIJA)

Indira Radić nastavila je i dalje uspešna u svom poslu, niže hitove, a mnogi obožavaju njene pesme.

Kurir.rs/Blic

BONUS VIDEO: