Početna Showbiz DANIJELA VRANIĆ UHVATILA SONJU I LUKASA KAKO SE LJUBE! Isplivao razlog kraha...

DANIJELA VRANIĆ UHVATILA SONJU I LUKASA KAKO SE LJUBE! Isplivao razlog kraha ljubavi “Bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000€…”

Danijela Vranić, nekadašnja “kraljica splavova”, važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se sa scene u jeku popularnosti.

Naime, Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju javnosti, a česta tema medija bila je njena veza sa Acom Lukasom. Kako se spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao.

PROČITAJTE JOŠ:

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO REGION/ Ove poruke su izazvale ubistvo u Sandžaku, pogledajte šta je ubica pisao i najavljivao (Foto)

Lukas nikada nije krio da je bio veoma blizak sa Danijelom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

– Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje – naveo je Lukas u knjizi “Ovo sam ja”, a onda otkrio da je Sonja bila razlog njihovog raskida.

– U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo – piše u njegovoj biografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.

– Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči, po mnogo čemu, kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: “Ne treba mi” i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja – prisećao se Lukas.

– Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: “Šta je, hoćeš da j**** nešto?” Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila – piše u knjizi.

PROČITAJTE JOŠ:

TAMARA ĐURIĆ UPALA KOD JOVANE JEREMIĆ U STUDIO: Nakon žestokih prozivki starleta oči u oči sa voditeljkom!

– U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče – završio je Lukas.

Kurir.rs/Blic

BONUS VIDEO: