Početna Rijaliti SNIMAK KUĆE GDJE JE ŽIVJELA ANELI AHMIĆ: Bivši svekar objelodani sve, otkrio...

SNIMAK KUĆE GDJE JE ŽIVJELA ANELI AHMIĆ: Bivši svekar objelodani sve, otkrio kako se ponašala u njoj! Detalj zgrozio sve

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, nedavno je iznenadio javnost objavom snimka stana u kom je nekada živela njegova bivša snajka Aneli Ahmić. Uz snimak stana, Mustafa je na društvenoj mreži Fejsbuk podelio i šokantne detalje o stanju stana, otkrivajući da je Aneli bila poprilično neuredna. U svom statusu, Mustafa je opisao da je bivša snajka bila veoma aljkava, te da je žvakaće gume lepila svuda po nameštaju. Ova informacija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO REGION/ Ove poruke su izazvale ubistvo u Sandžaku, pogledajte šta je ubica pisao i najavljivao (Foto)

– Ovde je živela najpopularnija ličnost u Srbiji, Aneli. Lepila je zvakaće za nameštaj i okorelu slinu je lepila po nameštaju – napisao je Mustafa u opisu ovog snimka.

Nakon što je Mustafa Durđić podelio snimak stana i šokantne detalje o Anelinom načinu života, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje i zgražavanje nad ovim otkrićem, dok su se drugi zapitali o pozadini ove objave i mogućim posledicama po starletu iz rijalitija “Elita”.

kurir.rs/republika/preuzeo I.L.