Početna Showbiz ZBOG OVOG ČOVJEKA JE VESNA RADUSINOVIĆ PRESELILA U SARAJEVO, A ONDA...

ZBOG OVOG ČOVJEKA JE VESNA RADUSINOVIĆ PRESELILA U SARAJEVO, A ONDA GA OSTAVILA I KASNIJE UPOZNALA MILOMIRA MARIĆA: ”NAŠ BRAK BI SE RASPAO I BEZ RATA”

Spisateljica Vesna Radusinović, pre nego što je stupila u vezu sa novinarom Milomirom Marićem, bila je udata za poznatog filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića pre trideset godina.

PROČITAJTE JOŠ:

“IZ KUĆE SE SLIVALA VODA, OD PRIZORA SAM SE SLEDILA” Kćerka svirepo ubijenog Saše u Doboju otkrila detalje o osumnjičenoj maćehi: Prije tri dana viđena je da se ljubi sa nekim mladićem, tad je rođak zvao tatu (FOTO)

Prvi muž Vesne Radusinović upoznao je spisateljicu tokom svoje posete “Festu” , a kada su se našli za istim stolom u “Klubu književnika” između njih su planule emocije. Venčali su se godinu dana kasnije, pa potom krunisali svoj brak sinom Vedranom.

Spisateljica se preselila u Sarajevo, a pričalo se da su bili takav par, da su se svi okretali za njima, kada bi se pojavili u javnosti.

Spisateljica se preselila u Sarajevo, a pričalo se da su bili takav par, da su se svi okretali za njima, kada bi se pojavili u javnosti.

‒ Nismo bili ludi od sreće što se razvodimo, ali drugačije nije moglo. Jednostavno, nije nam išlo. Naš brak bi se raspao i da nije bilo rata, a rat je ubrzao razvod. Ljudi se ne menjaju preko noći iako ih ljubav učini mnogo boljim i kvalitetnijim osobama. Moj bivši muž nije mogao da se nosi sa mojim gorštačkim karakterom koji, osim ponosa, gordosti, lojalnosti i još nekih osobina na koje sam ponosna, ne isključuje tvrdoglavost, rešenost da se nešto završi sad ili nikad, a nije se nešto preterano ni trudio. Mada mu odavno ništa ne zameram, sada mi je jasno da je zaista najvažnija stvar u svakoj vezi, a i u braku, lična sloboda, i da jedino ako niste sebični, ako ste potpuno operisani od sujete, nešto može i da uspe na duge staze. Doduše, ja sam od onih koji veruju u usud, fatum, sudbinu i mislim da je sve što se desi trebalo da se desi baš tako i tada, i nikako drugačije – rekla je ona, prenose mediji.

Takođe, spisateljica je nedavno otkrila da je u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, te da je on nastavio sa svojim životom i da je u srećnom braku, trećem po redu.

‒ U najnormalnijim. Radila sam po ceo dan pa nisam imala ni vremena, ni želje da se bavim psihologiziranjem i krivicama. Danas je Vedranov tata u trećem, nadam se srećnom braku, ima i preslatku ćerku Emu, tako da je sve nekako došlo na svoje. Znate, svoj krst svako nosi na svojim leđima i od svega, sem od toga, možete da pobegnete – istakla je Vesna.

 pulsonline.rs

BONUS VIDEO: