Početna Showbiz “BILA JE REDOVAN GOST U NAŠOJ KUĆI, SVAŠTA SAM VIDIO” Bivši zadrugar...

“BILA JE REDOVAN GOST U NAŠOJ KUĆI, SVAŠTA SAM VIDIO” Bivši zadrugar osuo drvlje i kamenje po Aneli: Fuj!

Jedna od najkontroverznijih učesnica Elite, Aneli Ahmić, tokom svoje rijaliti karijere izazivala je vrlo podeljene reakcije publike.

Domaći mediji bili su u poseti njenom rodnom Sarajevu i razgovarali sa Bilalom Brajlovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Hanka Paldum obavila umru pa posjetila Poslanikovu džamiju: Veliki selam iz Medine

On je na samom početku razgovora otkrio zbog čega se povukao iz medija.

– Neki kažu da sam zabranjen, da me zato nema. Ja nemam vremena za sebe, a kamoli za druge. U Sarajevu sam, nemam devojku, prekinuli smo. Prevarila me je, meni je prevara i da je lajkovala nekome sliku. Taj neko je davno bio sa njom, ne mogu ja o tome. Odmah se unervozim. Nema šanse da se pomirimo – rekao nam je Bilal na samom početku razgovora.

Bilal je otkrio kako danas zarađuje.

– Ti tamo imaš sedmično listu, i tačno znaš ko je koliko uzeo. Ja za jedan lajv uzmem 450 evra. Selim se iz Sarajeva krajem februara, idem za Dubai. Snimaću ja i tamo, u Sarajevo ću raditi na leto, ide sada u toplije krajeve. Dva druga će ići sa mnom, ne ulazim u rijaliti, idem tamo. Nema šanse da uđem, bilo je nekakvih dogovora. – rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Konobar našao novčanik sa 1.000 evra: Za 16 godina rada nalazio novac, telefone i nikad ga niko počastio nije

Bivši rijaliti učesnik tvrdi da poznaje Aneli Ahmić o kojoj je sada progovorio.

– Ona je bila najbolja prijateljica od mog druga, ona je bila redovan gost u našoj kući, apartmanu. Beži brate, to je bila katastrofa. Kada bih video Janjuša rekao bih mu: “Čoveče dragi”. Ljudi sve gledaju, svi vide kako se ona ponaša. Fuj. Ja sam bio dete kada sam je upoznao, tada kad sam video neke stvari, možda zbog toga danas nisam normalan. Nije moje da pričam. Njena mama sama kaže da se njena ćerka snimala, ne morate meni da verujete, možete njoj – kazao je Bilal.

Kurir.rs/Blic