Početna Rijaliti MILJANA KRENULA KOD ZOLE U BEČ, PA NAPRAVILA SKANDAL U AVIONU! Psovala...

MILJANA KRENULA KOD ZOLE U BEČ, PA NAPRAVILA SKANDAL U AVIONU! Psovala stjuardese: Umiješali se i putnici! (VIDEO)

Miljana Kulić napravila je danas skandal na letu iz Niša za Beč, kada je nakon sletanja u austrijsku prestonicu, ustala dok je avion još bio u pokretu do terminala.

PROČITAJTE JOŠ:

Video / Potresne scene na Čengić Vili: Građani sinoć oplakivali brutalno ubijenog Farisa Pendeka, ovo su neke od poruka s protesta

Kao što možete da vidite na snimku koje Kurir ekskluzivno objavljuje, iako je znak za obavezno vezivanje pojasa bio uključen, Miljana je ustala kako bi uzela svoju torbu, ne obazirajući se na poziv stjuardese da odmah sedne na svoje mesto jer je avion rolao po pisti.

Bivša rijaliti učesnica je glasno negodovala na upozorenja avionskog osoblja, pa ih je u jednom trenutku i glasno opsovala, a neki od srpskih putnika, koji su prepoznali da se radi o Kulićevoj, povikali su joj da odmah sedne i ne pravi probleme.

Kao što je poznato, njen bivši-sadašnji partner Lazar Čolić Zola se nakon diskvalifikacije iz “Elite” nalazi u Beču, pa je očigledno da se Miljana uputila kod njega u posetu.

I ona je nedavno napustila takmičenje na svoju ruku, a nakon što je otišla iz Šimanovaca, Miljana je obavila video-poziv sa Zolom, gde mu je rekla da će doći kod njega, kako bi bili zajedno.

ORIGINALAN TEKST:

https://www.kurir.rs/stars/rijaliti/4348751/miljana-kulic-krenula-kod-zole-pa-napravila-skandal-u-avionu-za-bec

kurir.rs