Početna Showbiz SVE POD KLJUČ! Selma Bajrami se poslije zabrane ulaska u Srbiju i...

SVE POD KLJUČ! Selma Bajrami se poslije zabrane ulaska u Srbiju i niza provokacija odlučila na ovaj potez

Nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, folkerka Selma Bajrami nije prestajala da se oglašava. Međutim, sada se odlučila na veoma čudan potez.

Naime, ona je zaključala svoj Instagram profil pa oni koji je ne prate ne mogu da joj pišu, niti da vide njene objave. Pevačici ipak nije baš svejedno što je izgubila “veliki kolač”, budući da je u Srbiji mnogo nastupala a samim tim i dosta zarađivala.

PROČITAJTE JOŠ:

MELINA I HARIS SE OKO JEDNE STVARI NIKADA NISU SLAGALI! Pjevač je zbog ovoga potpuno gubio kontrolu, a ona se ponašala ovako

Sada joj je previše pažnje koju je dobijala prethodnih dana, pa se zato rešila na ovaj potez.

Selma je u jeku skandala, podsetimo, poručivala da “crknu dušmani”, te na mreže kačila snimak iz Beograda za koji se ne zna kad je nastao, a onda i prozvala Novaka Đokovića zbog provođenja vremena sa pevačicom iz Prištine Ritom Orom.

Potom je Ramba Amadeusa, koji je govorio o vremenu u kojem se “pumpa” nacionalizam i insistira na podelama.

– Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi – podelila je Selma tada na Instagamu njegove reči, a sad se odlučila za drastičan korak.

PROČITAJTE JOŠ:

VRIŠTALA SAM, LUPALA, TATA GA JE POLIVAO VODOM! Luna zatekla Marka na podu u bez svijesti – Četiri sata haosa

KURIR.RS