Početna Showbiz VRIŠTALA SAM, LUPALA, TATA GA JE POLIVAO VODOM! Luna zatekla Marka na...

VRIŠTALA SAM, LUPALA, TATA GA JE POLIVAO VODOM! Luna zatekla Marka na podu u bez svijesti – Četiri sata haosa

Luna Đogani ispričala je kako je supruga Marka Miljkovića zatekla bez svesti, kao i da je do njena uspela da dođe tek nakon četiri sata.

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković koji su nedavno otkrili malo poznate detalje iz svog odnosa, odlučili su da se oprobaju i u ulozi voditelja, te su objavili svoju prvu emisiju na Jutjubu koju su nazvali “Bunker”. U prvoj epizodi otkrili su kako su došli na ideju da snimaju emisiju, ali i da je tokom sređivanja studija došlo je do jedne neprijatne situacije, u kojoj je kako Luna sama kaže, “izgubila pola života”.

PROČITAJTE JOŠ:

LUNA ĐOGANI POKAZALA PUNU KUĆU POKLONA Sve za ćerkicu! Mala Mia ne može da vjeruje šta vidi ispred sebe

“Znate kako je danas sa majstorima, zoveš ga, on se posle 10 dana ne pojavi. Ispaljuju, a cene kao da rade u Švajcarskoj. I tako sam ja rešio da sredim ovaj zid. Kupio sam ove kocke u delovima i rešio da sam sve to izlepim. Jednu, po jednu, i tako sam lepio, još sam kupio lepak u spreju”, rekao je Marko, a Luna je dodala: “Samo da naglasim, ovde nema prozora, ovo je pravi bunker”.

“Da, imamo samo dva otvora za ventilaciju, tako nam je lakše da kontrolišemo svetlost. I da nastavim… uzmem ja onaj lepak i krenem polako da prskam, i izlepim pola bunkera lagano. Kad sam izašao, Luna me je pozvala, Mia je bila bolesna da odem po nju u vrtić. I ja sam hteo da zalepim samo još dve kocke koje su ostale, pa da krenem po Miu. Trebalo mi je 5-10 minuta. Ja kad sam ušao, osetio sam malo da smrdi lepak, ali nisam znao da je toliko zagađen. Nisam uključio ventilator, samo sam završio te dve kocke, i to je poslenje čega se sećam”, ispričao je Marko.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) “OTIŠLA SAM DA PROVJERIM DA LI MI KĆERKA DIŠE” Luna Đogani u uključenju otkrila šta je doživjela

“Ja sam njemu javila da je Miji loše, zvali su me iz vrtića, imala je temperaturu. Ja njemu javljam, on kaže ‘dobro odlazim’. Međutim, prolazi neko vreme, njega nema, ne javlja se što je čudno za njega. Ja sam kod kuće sa bebom, ne mogu ništa da uradim. Zovu me iz vrtića, da li Marko stiže po Miju, meni već kreće panika, ne znam šta se dešava. Pozvala sam tatu, snašla sam se, on je odveo Miju i tu sam već počela da ludim. Mislila sam da me namerno ignoriše, ali ne znam zašto bi ignorisao zbog svog deteta. Ja sam zvala njegovog brata, došli su svi od mene, Marka nema, a prošlo je dva sata. Znam da je bio dole, kucala sam, lupala, vrištala njega nema. Još kad sam videla da je auto u garaži, a njega i dalje nema, e tu sam već počela da mislim da nešto nije u redu. Onda je Nemanja otkrio da je Marko dole, jer su se priključio ‘wifi’. Tada smo znali da je dole, ali nije pri svesti. Nismo mogli da uđemo jer nemamo ključ, pa smo zvali bravara. Posle četiri sata haosa, uspeli smo da uđemo. Svi smo se okupili ispred vrata, dok je bravar otvarao, tresli smo se, samo smo želeli da ga nađemo u što boljem izdanju, da se nije povredio. Ulazimo unutra, i zatičemo Marka na podu. Ja sam… Meni je pola života otišlo. Počeli smo da vrištimo, moj tata ga poliva vodom, tata ga diže. Uglavnom dobro se završilo”, prisetila se Luna koja je u novogodišnjoj noći pobesnela tačno u ponoć.

(SrbijaDanas/MONDO/A.K.)

BONUS VIDEO: