Početna Showbiz “SADA SVAKO IDE NA SVOJU STRANU” Haris Džinović se razvodi od Meline,...

“SADA SVAKO IDE NA SVOJU STRANU” Haris Džinović se razvodi od Meline, a ovako gleda na brak: Ne znam više šta je romantika

Haris Džinović razvodi se od supruge Meline nakon 22 godine zajedničkog života. Njih dvoje imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a Haris je prošle godine rekao kako su deca pošla svojim putem, ali i da je zaboravio šta je to romantika.

– Sada su veliki i svako ide na svoju stranu. Njih to više ne zanima, a tad su morali da idu sa nama jer su bili mali – rekao je Haris.

PROČITAJTE JOŠ:

SIN MELINE I HARISA DŽINOVIĆA JE MISTERIJA ZA JAVNOST! Zgodna sestra mu je zvijezda Instagrama – A evo kako izgleda Kan!

Haris je otkrio i kako gleda na brak.

– Romantika je danas pobegla mnogima, pobegla je i meni. Ne znam više šta je romantika, ja sam romantičan bio. Izmakla je kontroli i ljudi joj se više ne dive. Romantika je nešto najlepše.

Podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

PROČITAJTE JOŠ:

Vedrana Rudan: ‘Djeci nakon smrti treba ostaviti dugove i pogrebne troškove’

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

Ovo je kuća od 2.000.000 evra na Senjaku koja će pripasti Melini Džinović. Inače, ćerka Harisa i Meline Džinović podelila je atmosferu iz vile na Senjaku. Melina Džinović se oglasila nakon prve inforamcije o razvodu, a zatim i Haris Džinović.

POVEZANO:

“RAZUMITE ME…” Prvo oglašavanje Harisa Džinovića nakon razvoda od Meline

kurir.rs/blic