Početna Showbiz SIN MELINE I HARISA DŽINOVIĆA JE MISTERIJA ZA JAVNOST! Zgodna sestra mu...

SIN MELINE I HARISA DŽINOVIĆA JE MISTERIJA ZA JAVNOST! Zgodna sestra mu je zvijezda Instagrama – A evo kako izgleda Kan!

Malo kome je poznato kako izgleda sin Meline i Harisa Džinovića.

U svim domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da se Melina i Haris Džinović razvode nakon 22 godine veze i deset godina braka. Par koji je važio za jedan od najskladnijih na domaćoj estradnoj sceni nije želeo da komentariše ove navode, a Haris je samo poručio da se sprema za put i da ne može sada da daje izjave.

PROČITAJTE JOŠ:

MELINA I HARIS SE OKO JEDNE STVARI NIKADA NISU SLAGALI! Pjevač je zbog ovoga potpuno gubio kontrolu, a ona se ponašala ovako

Melina i 30 godina stariji Haris ponosni su roditelji dvoje dece ćerke Đine i sina Kana, sa kojima su živeli u raskošnoj vili na Senjaku, čija se vrednost procenjuje na oko 2 miliona evra, a priča se da je pevač taj koji se iz nje iselio.

Zgodna Đina Džinović je dobro poznato lice na Instagramu i Tiktoku gde je stekla veliku popularnost među pripadnicima mlađe generacije, a zbog svojih objava neretko se nađe u žiži javnosti. Ipak, dok se ona rado i često eksponira u javnosti, kod njenog brata Kana to nije slučaj.

PROČITAJTE JOŠ:

Spomenula drugog muškarca: Melina prije mjesec dana nagovijestila razvod od Harisa Džinovića

Do skoro nismo mogli da vidimo kako on izgleda, međutim, njegove objave na Instagramu pokazuju da, kao i Đina, voli da putuje i da rado bira luksuzne destinacije. Kan redovno objavljuje i fotografije svoje devojke, a ove godine će napuniti 19 godina.

Kako izgleda Kan, a kako Đina pogledajte u ispod:

(MONDO/A.K.)