Početna Showbiz Spomenula drugog muškarca: Melina prije mjesec dana nagovijestila razvod od Harisa Džinovića

Spomenula drugog muškarca: Melina prije mjesec dana nagovijestila razvod od Harisa Džinovića

Jedan od najpoznatijih estradnih bračnih parova – Haris i Melina Džinović riješili su da stave tačku na brak.

Naime, Melina je nedavno podijelila citat Sanje Marinković iz jedne emisije i sada svi misle da je već tada nagovijestila da između nje i Harisa više ništa nije isto.

PROČITAJTE JOŠ:

“RAZUMITE ME…” Prvo oglašavanje Harisa Džinovića nakon razvoda od Meline

– Uvijek postoji neki muškaraca zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja voljela da se pojavi neko da nam kuca u isto vrijeme na pravi način – kazala je Marinkovićeva, a čije je riječi Melina Džinović podijelila na društvenoj mreži Instagram.

Inače, ljubavna priča popularnog pjevača i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

PROČITAJTE JOŠ:

MELINA I HARIS SE OKO JEDNE STVARI NIKADA NISU SLAGALI! Pjevač je zbog ovoga potpuno gubio kontrolu, a ona se ponašala ovako

Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se vjenčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na vječnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika, piše Blic.

blic.rs

BONUS VIDEO: