Početna Vijesti VULIN POTVRDIO DA JE LIČNO ZABRANIO SELMI BAJRAMI ULAZAK U SRBIJU

VULIN POTVRDIO DA JE LIČNO ZABRANIO SELMI BAJRAMI ULAZAK U SRBIJU

Bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami, kako smo već izvijestili, doživjela je neprijatnost na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”.

Prema pisanju srbijanskih medija, Selma Bajrami je navodno prvobitno uhapšena, a tim povodom smo i kontaktirali našu pjevačicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju?

E čuj uhapšena? Znaju li, oni koji upotrebljavaju taj termin, šta znači riječ uhapšena? Zadržana jesam, ali skoro je sve već riješeno – kazala je pjevačica za naš portal.

Sada se javio i doskorašnji direktor BIA-e Aleksandar Vulin koji je izjavio da je Selmi, po njegovom naređenju, zabranjen ulazak u Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Selma Bajrami tvrdi da joj je Ognjen Amidžić smjestio linč, voditelj se oglasio: “Njoj se daje važnost koja ne postoji”

Kako je objasnio, odluku je donio nakon nedavnog snimka na kom se vidi kako Selma pokazuje dvoglavog orla uz pjesmu „Valle Kosovare“.

Ne možete pokazivati simbole ‘Velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA, izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere – izjavio je Vulin za Tanjug, prenosi „Telegraf“.

Telegraf.rs

ĐORĐU DAVIDU ZABRANJEN IZLAZAK IZ MAKEDONIJE! Evo gdje se roker trenutno nalazi i šta ga čeka u narednim danima