Početna Showbiz Selma Bajrami tvrdi da joj je Ognjen Amidžić smjestio linč, voditelj se...

Selma Bajrami tvrdi da joj je Ognjen Amidžić smjestio linč, voditelj se oglasio: “Njoj se daje važnost koja ne postoji”

Bosanska pevačica, Selma Bajrami, šokirala je sve kada je na jednom svom nastupu pokazala dvoglavog orla, nakon čega se podigla bura u javnosti, piše Informer. Ona je iznela sumnju da joj je skandal namestio voditelj emisije u kojoj je gostovala.

– Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje – pravdala se Selma Bajrami.

Ovim povodom oglasio se Ognjen Amidžić i prokomentarisao reči pevačice koja je iznela sumnju da joj je skandal namestio voditelj emisije u kojoj je gostovala.

– Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno – zaključio je Ognjen, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on “ocrnjuje u medijima” rekao je:

– Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno.

Podsetimo, Selma je prilikom gostovanja u njegovoj emisiji reagovala kada je Ognjen pitao Eru sa koliko je žena spavao:

– Jako važna informacija s koliko njih je spavao – prokomentarisala je Selma.

U tom momentu Ognjen je pitao Selmu u čemu je problem i “da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao informacija”, Selma je nastavila:

– Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija – odgovorila je ona.

Maja Nikolić se potom umešala i rekla “da ovo jeste zabavna emisija”, nakon čega joj je Ognjen objasnio:

– Selma, ovo su moja pitanja, ja se tebi nisam mešao u tekst pesme, je l’ tako? Kada ti nešto ne odgovara imaš pravo da kažeš, ali i imaš pravo da ne učestvuješ.

(Informer)