Početna Vijesti ŽENA UBILA CIJELU SVOJU PORODICU: Upucala muža i 2 kćerke, a onda...

ŽENA UBILA CIJELU SVOJU PORODICU: Upucala muža i 2 kćerke, a onda okrenula cijev ka sebi! Neviđen užas potresao grad (FOTO/VIDEO)

Majka iz Nju Džerzija ubila je muža i njihove dvije male kćerke, a zatim i sebe nakon što je njihova porodična kuća u predgrađu zaplenjena.

Andrea Alarkon (42) ubila je iz vatrenog oružja muža Rubena (51) i kćerke Skarlet (9) i Emu (6) prije nego što je okrenula oružje na sebe u porodičnoj kući u okrugu Junion.

PROČITAJTE JOŠ:

Pred bratom ispustio dušu: Prijatelj Edisa Ramića ispričao detalje smrti bh. sportiste

Lokalna policija došla u sredu oko 10.30 da porodici uruči obaveštenje o deložaciji, međutim, zatekli su četiri tijela sa smrtonosnim ranama od vatrenog oružja, prenosi VNBC.

– Oružje ubistva nalazilo se u blizini tijela žene, a to je navelo istražitelje da zaključe da je Andrea odgovorna za porodično ubistvo – navode tužioci.

Кuća je prethodno prodata u novembru za 322.000 dolara nakon čega je porodica, koja je tamo živela 15 godina, imala 60 dana da ode.

– Kod tragedija ovakvih razmera nema razumnog objašnjenja.

Naše misli su usmerene na porodicu i prijatelje žrtava i na celu zajednicu nakon ovog užasnog događaja – rekao je tužilac Vilijam Danijel.

Direktor policije sindikata Кristofer Doneli opisao je smrt porodice kao duboko tragičan događaj koji je uzdrmao zajednicu do srži.

PROČITAJTE JOŠ:

Tragedija: U 25. godini preminuo student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije

– Naša srca su sa porodicama i voljenima žrtava – rekao je Doneli.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)