Početna Vijesti Tragedija: U 25. godini preminuo student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije

Tragedija: U 25. godini preminuo student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije

Danas je objavljena vijest o preranom odlasku Ahmeda Karupa, mladog studenta Fakulteta za saobraćaj i komunikacije, koji je juče preminuo u svojoj 25. godini života. Tužnu vijest podijelile su kolege njegovog oca Elvira na zvaničnoj stranici KJKP RAD.

Na ovoj stranici stoji emotivno saopštenje:

“Tužna vijest stigla je na našu adresu. Sin od našeg kolege Elvira, Ahmed Karup jučer je preselio na bolji svijet u 25. godini života. Potresla nas je ova tužna vijest. Porodici i roditeljima želimo snagu i strpljenje u ovim teškim trenucima. Dženaza će se obaviti u ponedeljak, 22.01.2024. godine, u 13:00 sati na gradskom groblju Vlakovo.”

PROČITAJTE JOŠ:

Svjedočim da si bio častan insan, bavio se sportom, osvajao prva mjesta: Prijatelji se opraštaju od voljenog sportiste

Mnogi su primili ovu vijest sa nevjericom i dubokim žaljenjem zbog gubitka mladog života. Na društvenim mrežama se šire poruke saučešća, uz izraze želja da Ahmeda Allah primi u Džennet, i da porodici pruži snagu da izdrže ovu tešku situaciju.

Ahmed Karup ostavlja iza sebe uspomene na svoje studentske dane, ali i tugu zbog nedovršenog puta i neispunjenih snova. Neka mu Allah podari večni mir, a porodici i prijateljima snagu da podnesu gubitak voljenog Ahmeda.

pressmedia.com

PROČITAJTE JOŠ:

“BEBU SMO DONIJELI U SANDUKU, SESTRA JE POKUŠALA DA JE PROBUDI” Potresna ispovijest Marice, koja je zbog nasilnog ljekara izgubila dijete u Sremskoj Mitrovici (VIDEO)

BONUS VIDEO: