Početna Rijaliti Ovo je Alen za kojeg je Aneli Ahmić pitala mamu čeka li...

Ovo je Alen za kojeg je Aneli Ahmić pitala mamu čeka li je i je li se razveo

Novinari Pink portala stupili su u kontakt sa majkom Aneli Ahmić, ona im je otkrila ko je izvjesni Alen kojeg je ona pomenula kada je ušla u Elitu za Novu godinu, a sada je portalu Pink.rs ustupila porodičnu fotografiju na kojoj se Alen nalazi i koja je dokaz da je njima Alen blizak prijatelj.

– Alen je naš porodični prijatelj i šifra za automobil, ja sam ga prva pomenula jer sam morala da joj kažem to. Znam da mnoge zanima o čemu se radi. Automobil koji je bio kod Alena nakon Anelinog ulaska, a cijela suština je ta da su Asmin i Aneli kupili auto za koji je samo Aneli dala novac, a Asmin nije dao ostatak para prethodnim vlasnicima za isti, pa smo ga sklonili. Auto jeste jedno vrijeme bio kod naših porodičnih prijatelja, ali sam ga ja ponovo prebacila na drugu lokaciju – rekla je Anelina majka.

PROČITAJTE JOŠ:

“NJEGA SAM NAJVIŠE U ŽIVOTU VOLIO” Janjuš se slomio kad je spomenuo preminulog brata: Znao sam te noći da nešto nije u redu…

Aneli su mnogi optužili da je Alen njen dečko, a to je njena majka porekla izjavom koju je dala. Pored toga instagramom kuži slika na kojoj je ona sa rođakom, a mnogi govore da je to Alen, međutim to nije istina, u pitanju je Armin njen prvi rođak.

Fotografija koju smo dobili je dokaz šta je istina. Naime, na fotogarfiji porodica Ahmić slavi rođendan Anelinog bratanca, a na slici su njen majka sa Norom, njena sestra Sita sa djecom, njen brat sa djecom i njihov porodični prijatelj Alen (prvi s lijeva, a pored njega je rođak sa prethodne fotografije). Alen ne želi javno da se eksponira, pa tako porodica Ahmić čini sve kako bi zaštitili njegov identitet.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

IZVOR: PINK.RS

PROČITAJTE JOŠ:

OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Janjuš otkrio ko je pronašao njegovog brata u stanu: Čovjek se frapirao

BONUS VIDEO: