Početna Showbiz “IZAŠLI SU IZ BLATA, SVE PARE DAJU NA DROGU” Branka Sovrlić urnisala...

“IZAŠLI SU IZ BLATA, SVE PARE DAJU NA DROGU” Branka Sovrlić urnisala estradnjake, a evo ko je po njoj najporočniji

Branka Sovrlić, folk zvezda, progovorila je o narkoticima i raznim stimulansima koje je kako otkriva više puta imala šansu da proba, međutim njen karakter i odlučnost su sprečili taj čin, a posebno je prokomentarisala estradnjake koji su po njenom mišljenju, najporočniji.

Iako je mnogo puta bila u situaciji da proba razne narkotike, Branka kaže da je to nikada nije privlačilo.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAPADNI JERUSALEM/ Izraelska policija tukla jevrejske aktiviste koji su protestovali protiv napada na Gazu

– Nikada nisam bila poročna, meni ne treba fiks da bih se provela u kafani ili na nastupu. Mene uvek ponese dobra pesma, to je dovoljno, što se kaže, dovoljno sam luda i pozitivna i bez droge. Najporočniji su pevači koji su iz blata izašli na scenu, koji su se preko noći proslavili, pa ih je sve to udarilo u glavu. Nisam tako radila – rekla je pevačica i dodala:

– Nikad nisam živela kao mala u izobilju, ali se takođe nikad nisam razbacivala, zato i imam jer znam da prištedim. Ne znam zašto se ljudi hvataju za moje milione i to kako mi je kuća sređena. Pevači koji su više zarađivali od mene troše sve na drogu, ja ne. Više volim da kupim nešto za kuću.

PROČITAJTE JOŠ:

Preminuo mladi košarkaš Harun Cokoja (23), od njega se oprostili iz KK Konjic

Pored toga što se trudi da živi zdravo, pevačica kaže da neguje i prirodni izgled, pa tako nije previše zainteresovana za plastične operacije i takav vid ulepšavanja.

– Koliko god da nailazim na komentare da sam nešto radila na sebi to nije istina. Negujem prirodan izgled, samo sam sredila zube. Najviše sam zahvalna dobroj genetici, danas devojke sve izgledaju isto, ne znam zašto misle da je to lepo. Valjda treba da se neguje naša priroda, gledajte snimke odranije i sada. Pevačice menjaju lični opis, ja sam u spotovima ista sada i pre 15 godina – tvrdi pevačica.

Kurir.rs/Informer/preneo/N.K.