Početna Zanimljivosti Uznemirujuće stanje Teodore Džehverović nakon operacije: Priključena na aparate

Uznemirujuće stanje Teodore Džehverović nakon operacije: Priključena na aparate

26, February, 2023, Belgrade - Arrival in Belgrade at Nikola Tesla airport. Teodora Dzehverovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 26, februar, 2023, Beograd - Dolazak u Beograd na aerodrom Nikola Tesla. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz tešku operaciju na Badnje veče, kada je hitno hospitalizovana zbog puknute ciste na jajniku.

Nakon napuštanja bolnice, Teodora je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila ko je bio uz nju tokom ovog izazovnog perioda – njena majka Džehva.

Naime, muzička zvezda na Instagramu je objavila snimak na kojem se vidi njena majka kako brine o njoj, izražavajući zabrinutost zbog Teodorinog zdravlja.

– Četiri si popila, a juče sam ti rekla da popiješ jednu. Lažeš bre, samo kupuješ tablete, a ne piješ – ljutila se mama Džehva, dok se Teodora smejala u pozadini.

Inače, pevačica nije krila svoje oduševljenje majčinom pažnjom, nazivajući je „klasičnom kevom“ uz osmeh. Međutim, kako je kasnije istakla počela je ići u hiperbarične komore kako bi se što prije oporavila:

NAŠA PREPORUKA:

– Ljudi koji posećuju hiperbarične komore se „kunu“ u njih. Ja sam odlučila da krenem kako bih se što pre oporavila od operacije i kako bi mi rane što pre zarasle, ali je inače mnogo dobra za razne probleme – napisala je pevačica u okviru svoje objave, a zatim i podelila „selfi“ sa maskom za kiseonik na svom licu.

Podsećanja radi, Teodora Džehverović je svojim pratiocima podelila da su za nju iskušenja počela od samog početka nove godine. Nakon operacije, istakla je da se oseća bolje, uprkos bolovima od rane, te izrazila nadu da će se sve zaceliti kako treba.

HIPERBARIČNE KOMORE U SARAJEVU:

Novo u Sarajevu: Zen Baric Centar nudi usluge terapije čistim kiseonikom

scandal.rs