Početna Showbiz Nikol Kidman o propasti braka: Osvojila sam Oscara i otišla sama u...

Nikol Kidman o propasti braka: Osvojila sam Oscara i otišla sama u krevet

56-godišnja australska glumica svog je prvog Oscara osvojila upravo te godine i to za ulogu Virdžinije Vulf

Iako je od trenutka kada je 2003. osvojila Oscara prošlo već 21 godinu, Nikol Kidman (Nicole) tek je sada progovorila o svemu što je tih dana prolazila i s čime se borila, budući da je svemu prethodio krah njenog braka s Tomom Kruzom (Cruiseom).

56-godišnja australska glumica svog je prvog Oscara osvojila upravo te godine i to za ulogu Virdžinije Vulf (Virginia Woolf) u filmu Sati, a netom prije toga razvela se od holivudske zvijezde nakon 11 godina braka. “I dok je na profesionalnom planu sve bilo idilično, u privatnom sam se životu borila. No, to se događa, zar ne?” otkrila je Kidman autoru Daveu Kargeru za njegovu novu knjigu 50 Oscar Nights.

PROČITAJTE JOŠ:

Dejan Dragojević nakon prelaska na islam ponovo slavi Božić?

– Otišla sam kući, naručila dostavu i završila jedući večeru na podu svoje sobe u hotelu Beverly Hills. Sjedila sam na podu i jela pomfrit i burger s obitelji, nakon čega sam otišla u krevet. Tek tada me sve pogodilo i shvatila sam da moram pronaći ljubav, jer mi je ona u životu potrebna. Otišla sam sama u krevet, i to prije ponoći. Danas, da ga ponovno osvojim, ne bih došla kući 24 sata – dodala je.

Kako je rekla, nakon završene dodjele svi su je nagovarali da im se pridruži na tradicionalnoj zabavi u organizaciji Vanity Faira, no ona nije htjela.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako sam se nadao da ćeš se izvući: Nakon borbe sa zdravstvenim problemima, preminuo Salem Sihirlić

– Rekla sam im da bi to izgledalo kao likovanje, da se ne bih osjećala ponizno. Da ne bi bilo u redu da hodam kroz mnoštvo i nosam nagradu uokolo. To bi bilo stvarno neprikladno – rekla je Kidman.

Ipak, na kraju je popustila nagovaranju, doslovce je, kaže, prošetala s Oscarom u rukama i ni u jednom trenutku nije uživala.

– Doslovno sam ušetala i nosila ga uokolo, no bila sam potpuno shrvana i emotivna, tresla sam se cijelo vrijeme i niti malo nisam uživala. Gotovo da sam se izvinjavala, što je tako glupo. Voljela bih da sam mogla više uživati – zaključila je.

avaz.ba