Početna Rijaliti “ŽELIM NOVOG DŽIPA I VIKENDICU U CENTRU BOROVE ŠUME” Milan Milošević hoće...

“ŽELIM NOVOG DŽIPA I VIKENDICU U CENTRU BOROVE ŠUME” Milan Milošević hoće da se obezbjedi za penzionerske dane: Želje su mi velike

Voditelj “Elite”, Milan Milošević otkrio je svoje novogodišnje želje, naravno i planove za novu 2024. godinu uz želju da dobije čak dve skupocene stvari.

Kako ističe u Deda Mraza ne veruje, već samo u svoj rad, a za ovu godinu priželjkuje ni manje, a ni više no vikendicu van Beograda i novi džip.

PROČITAJTE JOŠ:

“PROMET 40 MILIONA €, OTIŠLO MI ZDRAVLJE” Srpski biznismen otkrio kako je sve počelo: Mrzilo me da radim, a htio sam da zarađujem

– Više ne verujem u Deda Mraza. Verujem u sebe, svoj rad i zalaganje, pa shodno tome i želje su mi velike. Obradovao bi me u 2024. godini jedan dobar novi džip i vikednica recimo u Vinči, u centru borove šume. To bi bilo mesto gde ću akumulirati energiju i možda provesti penzionerske dane – napominje Milošević za “Super TV“ i dodaje da na ljubavnom planu i dalje stagnira.

Pomenuo je i svoj ljubavni i emotivni život, te otkrio trenutno nema nikoga.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka Aneli Ahmić o kćerki: Kao i svaka današnja djevojka kad izađe na taj nos malo šmrkne

– Nema je u mom životu, barem što se tiče muško-ženskih odnosa. Nisam u vezi i nisam zaljubljen. Ovu godinu ću nastaviti starim proverenim tempom, avanturama – kroz osmeh ističe, koji ujedno otkriva da su mu mnogi učesnici i te kako zabavni.

– Mnogo je njih koji su mi zabavni, počevši od starih dobro znanih učesnika, pa do ovih novih među kojima ima velikih iznenađenja. Matora, Anita i Anđelo, neverovatno šta se dešava. Uvek Miljana i Bebica i Zola, ali sam siguran da će tek Veliki šef da uvodi nove ljude koji će dodatno napraviti haos u Beloj kući. Odlični su i mnogo sam srećan što sam ponovo među njima. Iz prve sezone “Zadruge“ bih voleo da vidim Teodoru Džehverović koja bi tek sada iskidala u rijalitiju, pa onda Kiju i Lunu nakon toliko godina… Voleo bih da se kompletna ekipa okupi i da se napravi repriza “Zadruge 1”. To bi bio haos, naravno i ja bih onda ušao – kroz smeh kaže Milan koji za kraj otkriva da uvek ispoštuje sve običaje za Božić:

– Sve tradicionalne običaje ispoštujem za naše praznike i uživam u tome. U svemu tome fali posebna magija, a to je moja majka. Ona jeste hvala Bogu živa, ali ona više nema volje za sve to, a i razumljivo je s obzirom na njeno teško zdravstveno stanje.

Kurir/Telegraf/Preneo: l.L.