Početna Rijaliti Majka Aneli Ahmić o kćerki: Kao i svaka današnja djevojka kad izađe...

Majka Aneli Ahmić o kćerki: Kao i svaka današnja djevojka kad izađe na taj nos malo šmrkne

Jasmina Ahmić, majka kontroverzne Aneli Ahmić, nedavno je u televizijskom rijalitiju “Elita 7” posjetila svoju ćerku. Ovaj put, Jasmina je odlučila prvi put javno progovoriti o utiscima nakon posjete i suočiti se s optužbama koje je iznio kćerkin bivši partner Asmin Durdžić.

PROČITAJTE JOŠ:

NAKON GLASINA O RAZVODU: OGLASILA SE I ILMA KARAHMET

Durdžić je, podsjetimo, javno tvrdio da je Aneli konzumirala nedozvoljene supstance i da je bila zavisna o narkoticima. Kao dokaz je Senzaciji poslao glasovne poruke svoje bivše u kojima ona govori o konzumiranju ko.aina, što možete poslušati ispod u videu:

Jasmina Ahmić je u intervju za Blic odgovorila na ove teške optužbe.

“Nikad nije bila zavisnica. Jedino je popila nekad tablete za spavanje i to je uništilo. Kao i svaka današnja djevojka i momak, kad izađu, nešto valjda na taj nos malo šmrknu. Ja se ne razumijem”, rekla je Jasmina, iznoseći svoj nonšalantan odgovor koji je šokirao naciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)

Nakon njenih riječi, društvene mreže su se usijale od komentara. “Al je majka uvali”, “Kad te rođena keva zakopa i odruka policiji”. Bože, zna li ova žena šta priča”, “Znaš ono kad te neko sahrani pa lopatom lupi odozgo, e tako majka u*ra rođenu ćerku”, “Al’ je majka ukopa”, bili su samo neki od komentara koji su se nizali.

BONUS VIDEO: